Boosta din hälsa med tranbär och granatäpple – varför och hur

hälsa med tranbär

Reklam för BUYTHEBOX

Det lite bortglömda nordiska superbäret tranbär är sprängfyllt av C-vitamin och antioxidanter. En annan frukt som har ett högt näringsinnehåll är granatäpplet som har ett skyhögt innehåll av flavonoider. Här berättar vi mer om hälsofördelar med tranbär och hur du får i dig dem, plus granatäpplets nyttigheter i en god kombination.

Ett dagligt intag av antioxidanter i form av frukt och grönt kan till öka ditt välmående som du säkert hört, men hur får du in det i vardagen på ett smidigt sätt? Det finns många bra livsmedel, men två sätt är att boosta din hälsa med tranbär och granatäpple, tillsammans – ännu bättre. Båda har dessutom en pigg röd färg och syrlig smak med en svag sötma och är som sagt fullproppade med näring, antioxidanter och välgörande vitaminer.

Boosta din hälsa med tranbär – Nordens egna superbär

  • Det höga innehållet av C-vitamin i Tranbär hjälper din kropp att ta upp järn.
  • Tranbär innehåller precis som sin kusin blåbär även ansenliga mängder kalcium, magnesium och kalium, viktiga för att bland annat stärka ditt skelett och musklernas funktion.
  • Resveratrol är en antioxidant som finns i Tranbär, andra Resveratrolrika livsmedel är mörk choklad och rött vin.

hälsa med tranbär

BUYTHEBOX Tranbär och Granatäpple är ett utmärkt sätt att få i dig vitaminer och antioxidanter på ett gott och enkelt sätt. BUYTHEBOX är en funktionsdryck av hög kvalié och har följande egenskaper.

8 fördelar med BUYTHEBOX Tranbär och Granatäpple

  1. BUYTHEBOX Innehåller 50% Tranbär och 50% Granatäpple.
  2. Rik på antioxidanter, vitaminer och andra bioaktiva ämnen.
  3. Ekologisk, inga konserveringsmedel eller andra tillsatser.
  4. Osötad.

hälsa med tranbär5. Pastöriserad.

6. Tack vare sitt skyhöga innehåll av antioxidanter slår tranbäret andra nyttiga tungviktare som både spenat och broccoli sett till sin vikt.

7. Granatäpple är mycket rikt på antiinflammatoriska substanser.

8. Fylld och sammansatt i Sverige.

BUYTHEBOX Tranbär & Granatäpple är en ekologisk funktionsjuice som innehåller 50% Tranbärsjuice och 50% Granatäpple Juice från koncentrat. Alla juicer är osötade och innehåller inga konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser. Drick som den är, blanda ner i smoothies eller späd ut med vatten som måltidsdryck. Ett perfekt sätt att få in mer gott i din vardagliga kost.

Eller som vi säger G´day Everyday!

▶︎ Här hittar du BUYTHEBOX Tranbär & Granatäpple!

Förutom hälsa med tranbär och granatäpple rekommenderar vi även:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.