Höj din prestationsförmåga med rödbeta

rödbetsjuice BuyThe Box Rödbeta

Reklam för Buy The Box

Hösten är här på riktigt och med den – vardag och fullt upp. Mellan jobb, skola och andra aktiviteter är det många av oss som varken har ork eller tid att stå i köket allt för mycket, samtidigt som det är nu vi har extra stort behov av näring och energi för att orka. Så här kan Buy The Box Rödbeta hjälpa dig.

Nu är det enklare än någonsin att alltid ha god och hälsosam dryck tillgänglig hemma. Buy The Box producerar funktionsjuicer i smarta bag-in-box med två tapphål för bättre placering i kylen. Ett smidigt sätt att få i dig bra näring när tiden är knapp, som dessutom räcker längre och är snälla mot klimatet. Förutom att juicen är ekologisk produceras den i Enköping. Med andra ord ett närproducerat alternativ och av rena råvaror, både det bästa alternativet för din kropp och ur ett miljöperspektiv.

Buy The Box Rödbeta

Höj din prestationsförmåga med Buy The Box Rödbeta

Månadens tips är Buy The Box Rödbeta, fullproppad med olika vitaminer och antioxidanter som är bra för ditt immunförsvar. Kanske extra välbehövligt nu när de flesta av oss är tillbaka till en vardag som innebär skola, jobb och kanske en och annan förkylning. Rödbetan har många hälsofördelar utöver att den har positiva effekter på ditt immunförsvar och gör din kropp extra motståndskraftig mot infektioner. Att regelbundet få i sig rödbetor kan sänka ditt blodtryck, och den höga halten av nitrat i rotfrukten hjälper dig att öka syresättningen i blodet. Det i sin tur kan höja din prestationsförmåga. Med andra ord – perfekt med ett glas innan träningspasset!

▶︎ Här hittar du Buy The Box Rödbeta!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras