Biggest Loser deltagare anordnar Hälsocamp för alla

Biggest Loser deltagare anordnar Hälsocamp för alla

Brist på motivation och inspiration till att träna och komma igång? I sommar kommer tidigare Biggest Loser deltagaren Slejman Karadag och Jessica Hellback som tillsammans driver motivationsgruppen ”Körbaraköör ända in i kaklet” anordna Hälsocamp för att hjälpa deltagare att hitta träningsglädjen på Ekolsundsslott.

Hälsocamp Ekolsundsslott

Datum: 24-27 juli
, Ekolsunds slott
Pris: 4 500 kr

Detta ingår:
4 dagar, 3 nätter på Ekolsunds slott

Helpension (frukost, lunch, middag)
Tre mellanmål/dag, fri tillgång till frukt/kaffe/te
Föreläsningar inom hälsa, kost, träning, motivation
Träning i olika former ute/inne (instruktörsledda pass med utbildade instruktörer)
Gym 24h/dygn
Personlig tränare på plats varje dag, möjlighet till konsultation
Guidad vandring på Ekolsundsslott
Överraskningar och goodiebags
Tävlingar med priser


Mer information hittar du här.  

”Körbaraköör ända in i kaklet” är en officiell motivationssida och privat grupp på facebook för alla som brinner för träning, hälsa, kost, energi och som vill ha en sund balans i livet. Sidan drivs av tidigare Biggest Loser deltagaren Slejman Karadag och Jessica Hellback som båda brinner för att inspirera, peppa och hjälpa andra.

– Jag och Jessica träffades på ett evenemang, började prata och upptäckte snabbt att vi hade mycket gemensamt. Både jag och Jessica har en idrottsbakgrund som tog slut på grund av skador vilket i sin tur gjorde att vi blev överviktiga. Vår gemensamma drivkraft om att hitta sig själv och bli sitt bästa jag samt att inspirera varandra och andra gjorde att vi i januari startade facebook-gruppen ”Körbaraköör ända in i kaklet”, säger Slejman Karadag.

sites/default/files/image kopia.jpgSlejman Karadag

”Körbaraköör ända in i kaklet” växte snabbt och i dag är över tusen personer med i gruppen för att dagligen peppa, motivera och dela med sig av sina fram- och motgångar med varandra.

– Det är en grupp som är till för alla, oavsett ålder, bakgrund eller fysisk form, säger Jessica Hellback.

sites/default/files/bild-23 kopia.jpgJessica Hellback

Anordnar Hälsocamp
Förutom att driva facebook-sidan anordnar även Slejman och Jessica Hälsocamp på Ekolsundsslott, där inspelningen av Biggest Loser äger rum. Första Hälsocamp blev en succé och den 24-27 juli är det dags för ett nytt. 

– Under fyra dagar får deltagarna kunskap inom träning, kost och hälsa. Vi tar in professionella föreläsare och idrottspsykologer som hjälper oss att arbeta med den mentala biten, prestationsångest och motivation. Deltagarna får testa på olika träningspass som leds av personliga tränare och instruktörer. Vårt mål är att alla som deltar ska åka hem med ny energi och inspiration till att arbeta mot en bättre hälsa samt verktyg att använda sig av för att bli sitt bästa jag! Säger Slejman Karadag.

Mer information hittar du här.  

Foto: Sarah Saverstam

Text: Redaktionen

 sites/default/files/image kopia1.png

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras