Alla Hjärtans Dag – 5 gåvor som gör skillnad på sikt!

I morgon är det Alla Hjärtans Dag – högtidsdagen som 48 procent av Svenskarna uppmärksammar enligt Svensk Handels enkät 2017. Förmodligen går siffrorna inte ner i år, för samtidigt som det är en kommersiell dag för att öka handeln, är kärlek och omtanke det finaste som finns. Såklart vi vill fira! Och det finns gåvor som både skänker glädje till den du älskar och människors hjärtan i ett längre perspektiv. Här tipsar vi om fem gåvor som gör skillnad – från hjärtat till hjärtan!

Alla Hjärtans Dag – 5 gåvor som gör skillnad på sikt!

1. SelenoQ10 – kosttillskottet som med sin unika kombination av Selen (SelenoPrecise) och ubiqinon Q10 som bidrar till immunsystemets normala funktion och skyddar mot oxidativ stress. Produkten är ett resultat av över 25 års forskning och utnämndes till ”Årets hjärteprodukt” på Swedish Health Awards 2017. Läs mer om den välgörande produkten här.

Pris: ca 475 kr för 60 tabletter och 60 kapslar. Du hittar SelenoQ10 här samt i ett flertal hälsokostbutiker.

2. Skicka en kärlekshälsning genom Hjärt-Lungfondens viktiga kampanjsajt – som får fler hjärtan att slå! Gå in på www.allahjärtan.se och skriv en hälsning till någon du älskar, samtidigt som du bidrar med 100 kronor till Hjärt-Lungfondens viktiga arbete.

Pris: 100 kr per hälsning.

3. Ge bort ökad motivation till att träna hjärtat med löpning – kanske livet ut med rätt teknik och pepp! Hos Runacademy kan du anlita en personlig löpcoach som hjälper dig att komma igång eller att jobba mot ett större mål med löningen. En riktigt fin gåva som du även kan ta del av tillsammans med din partner eller vän.

Pris: 1000 kr/tillfälle för minst 10 träningspass eller 1300 kr för 2 personer per träningstillfälle.

4. Älska – ät – träna – SOV! Extra gott, förhoppningsvis i flera år framöver, tillsammans med den du älskar på romantiska örngott som passar ihop. Tema: “Jagad av kärlek!”

Pris: 299 kr hos myheart.se

alla hjärtans dag

4. Ge en alla hjärtans dag-present som värmer frusna hjärtan i krigets Syrien. Vintern är svår för människor som tvingats på flykt eller lever i sönderbombade hus, men du kan göra skillnad genom att sprida dubbel värme på Alla hjärtans dag. Köp ett gåvobevis till någon du håller kär, så hjälper du samtidigt människor att överleva vintern i Syrien.

Pris: 129 – 268 kr beroende på paket. Läs mer och köp gåvopaketen här.

 

Text: Anna Lissjanis

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras