A Healthy Life – ny poddserien från hälsokedjan Blueberry Lifestyle

A Healthy Life är den nya poddserien från hälsokedjan Blueberry Lifestyle. Podden vill försöka att reda ut hur ett hälsosamt liv kan se ut idag samtidigt som den lägger stor vikt vid att tydliggöra att hälsa är en individuell resa och det finns inte bara en väg att gå…

I podden gästas Blueberrys grundare Ulrika Holm av allt från kockar och hälsovetare till influencers och artister för att höra vad de brinner för inom mat, hälsa och livsstil samt få deras bästa tips. I det första avsnittet, som släpptes 22 augusti, gästade Niklas Ekstedt och Henrik Ennart, författare till boken Happy Food. Tillsammans diskuterade de en mängd ämnen som tarmbakterier och om man kan äta mat på ett visst sätt för att bli lycklig.

I kommande avsnitt får vi bland annat lyssna till Dr Sanna Ehdin som berättar om självläkning, höra Therese Lindgrens bästa knep för att må bra och hur Daniel Flefil och Malin “Malle” Jansson tänker kring hälsa kopplat till träning och kost. I varje avsnitt så svarar gästerna på en lyssnarfråga och provsmakar på något från provköket.

A Healthy Life passar alla som redan intresserar sig för hälsa eller har en önskan att börja. Tanken är att känna igen sig, att peppa och ge tröst till alla oss som kämpar med att leva ett hälsosamt liv. Förhoppningsvis kan A Healthy Life hjälpa lyssnarens liv att bli, precis som maten vi äter, färgglatt, energirikt och gott.

Podcasten produceras av produktionsbolaget Poddagency och avsnitt kommer att släppas varannan onsdag. Lyssna på podden här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.