5 skäl till att plugga kostrådgivare hos IntensiveKost

Oavsett om du drömmer om att jobba med kost och hälsa eller bara vill fördjupa dina kunskaper kan IntensiveKost hjälpa dig att nå dina mål. Här är fem bra anledningar till att du borde boka en plats på deras kostrådgivarurbildning redan nu!

Är kost och hälsa dina största intressen, eller känner du helt enkelt att du vill förbättra dina kunskaper inom dessa områden? Ta chansen och boka in dig på kostrådgivarutbildningen hos IntensiveKost! Under den tre veckor långa utbildningen får du ta del av massor av intressanta föreläsningar, och efteråt har du alla kunskaper du behöver för att hjälpa andra eller kanske dig själv att må bättre och bli hälsosammare.

Men det finns många utbildningar inom kost och hälsa där ute, så varför borde du välja just InteniveKost? Jo, det finns framför allt fem anledningar…

IntensiveKost

5 skäl till att plugga kostrådgivare hos IntensiveKost

1. IntensiveKost är kvalitetssäkrad

Har du sökt efter olika utbildningar inom kostrådgivning har du troligtvis redan märkt att det finns en del att välja mellan. Men hur vet du vilka utbildningar som faktiskt håller tillräckligt hög kvalité? Ja, ett sätt är att välja en som är kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Då vet du att utbildningen har klarats deras granskning och uppfyller deras höga krav. IntensiveKost är givetvis kvalitetssäkrad av dem, så du kan vara säker på att deras utbildningar är seriösa och håller en hög nivå.

2. Du kan jobba med det du brinner för – på ditt sätt

Brinner du för kost och hälsa? Efter genomförd utbildning hos IntensiveKost blir du licensierad kostrådgivare, och får därmed alla möjligheter till att arbeta med det du älskar – på det sätt som som du vill. Här kan du läsa om vad tidigare elever gör nu. Som du märker finns det inte bara ett sätt att arbeta inom kostrådgivning.

Oavsett om du vill arbeta på distans eller möta dina kunder, specialisera dig på någon inriktning eller arbeta med en bredare målgrupp, ha det som huvudsysselsättning eller som ett sidojobb så får du de bästa förutsättningarna med en utbildning från IntensiveKost.

3. För din egen hälsa

Är du trött på alla motsägelsefulla kost- och hälsoråd du hör och vill veta vad som egentligen är sant? Känner du kanske att du själv vill leva hälsosammare men vet inte riktigt hur du ska gå till väga? Kunskap är som bekant makt, så även du som inte planerar att arbeta som kostrådgivare kommer ha stor nytta av utbildningen.

För du som vill lära dig mer om kost och hälsa och fördjupa dina kunskaper för din egen skull är också välkommen på utbildningarna hos IntensiveKost. Här får du en chans att lära dig allt du behöver veta från några av de bästa lärarna och föreläsarna inom området. Med andra ord får du de bästa verktygen för att själv leva hälsosammare.

ntensiveKost

4. Erfarna föreläsare

Nej, en utbildning behöver inte gå ut på att du tvingar dig genom föreläsningar där du mest fokuserar på att hålla dig vaken. Föreläsarna på IntensiveKost är några av Sveriges bästa inom kost och hälsa med lång erfarenhet inom kost, nutrition, träning och hälsa. Du kan läsa om några av dem här.

När du utbildar dig hos IntensiveKost kan du alltså vänta dig mängder av intressanta föreläsningar som ger dig kunskapen du verkligen behöver.

5. Flexibelt

När du studerar hos IntensiveKost behöver du inte anpassa ditt liv efter utbildningen, utan tvärtom. Den är inte bara helt på distans, utan alla föreläsningarna spelas in så att du kan kolla på dem när det passar dig.

Har du några frågor till föreläsarna kan du ställa dem när du vill i den gemensamma Facebook-gruppen, och du har också möjligheten att välja själv när du känner dig redo för att göra tentamen. Även den kan du såklart göra online var du än befinner dig.

Har du blivit övertygad om att IntensiveKost har den bästa utbildningen för dig?

▶︎ Läs mer här och anmäl dig till nästa kursomgång med start 22 mars!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.