12 peppande träningsinspiratörer på Instagram

instagram

Instagram är en perfekt inspirationskällan när det kommer till träning, hälsa och motivation. Lättillgänglig för alla, oavsett ditt intresseområde, men bjussiga inlägg i form av träningsvideos och tänkvärda ord. Här tipsar vi om 12 träningsinspiratörer på Instagram som ökar lusten att ta hand om dig – inifrån och ut!

12 peppande träningsinspiratörer på Instagram

@linnlowes
Linn Lowes klipp på Instagram kommer få dig att vilja springa till gymmet direkt. Linn visar hur vi ska göra och hur vi inte ska göra vissa övningar – vilket är helt perfekt för nybörjare eller om du bara känner dig lite osäker på gymmet.

@krystalcantu
Hon är en stor inspiratör som tränar crossfit och lägger upp klipp på träningen. Även om hon saknar en arm – finns det ingenting som kan stoppa henne från att träna det hon älskar. Följ hennes Instagram och bli motiverad!

@biggalyoga
Valerie driver big gal yoga med flera tusen följare där hon delar med sig av sin stora passion som är yoga. Hon är fantastisk, och visar också att yoga är för precis alla. You go gal!

@jaythecrow
Jason är en äkta inspiratör som visar att ingenting är omöjligt. Trots att han är rullstolsbunden sedan två år tillbaka ser han till att göra det han älskar – träna och motivera andra genom hans klipp på Instagram.

@alexandrabring
På Alexandras Instagram tipsar hon om träningsövningar, goda recept och lägger ut urgulliga bilder på hennes gravidmage. Är du gravid eller väntar barn är hon en grym inspiratör du vill följa just nu.

@yoga_girl 
Solstrålen Rachel som också är känd som yoga_girl på Instagram med hela 2.1 miljoner följare. Hon bjuder dagligen på härliga yogaklipp, gulliga bebis bilder och inspirerande texter.

@gypsetgoddness
Tjejen bakom Instagramkontot heter Caitlin som yogainstruktör och lever för träning. Hennes instagramfeed är perfektion för den som gillar att följa träningsinspiratörer med ett öga för magiska bilder.

@fitnessontoast
Faya Nilsson driver instagramkontot Fitness on toast, är en Svensk personlig tränare och fitness bloggare. Hon delar med sig av härliga träningsbilder och smarriga recept på hennes Instagram.

@emilyskyefit
Emily Skye är inte bara en stor inspiratör med över 2,3 miljoner följare, hon är också nybliven mamma till lilla Mia. På hennes Instagram finner du en mängd inspiration om träning, hälsa och världsgulliga bilder på hennes två månaders bebis.

@amandabisk
Amandas bilder och videos kommer få dig att vilja flytta till Australien, träna yoga på stranden och skaffa hundar. Hon delar gärna med sig av härliga träningsbilder och videos med hennes två hundar Willow och Charlie.

@celestebarber
Lär dig se det ironiska i olika poseringar och modellkroppar med Celeste Barber´s hjälp. En tjej som lättar upp tillvaron på Instagram med sina imitationer. Inte så mycket träning, men däremot ett bra konto för att minska prestationspressen och njuta av livet i sin perfekt, operfekta form.

Text: Sara Petrovic

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.