10 träningslåtar som ger dig energi

Bra träningslåtar vid dina pass är förmodligen väldigt betydande. Vilken typ av musik som motiverar dig är förstås individuell, men vissa låtar är många enade om. Här hittar du topp 10 träningslåtar i Sverige enligt Spotify.

Kanske har du redan en lista med peppande låtar till dina träningspass, men förhoppningsvis kan du fylla på med fler. Här ger vi dig 10 förslag.

10 träningslåtar som ger dig energi

1. Eminem – ”Till I Collapse”
2. Alan Walker – ”All Falls Down”
3. Axwell /\ Ingrosso – ”More Than You Know”
4. Avicii – ”Without You (feat. Sandro Cavazza)”
5. Klingande – ”Pumped Up”
6. Post Malone – ”rockstar”
7. Eminem – ”Lose Yourself – Soundtrack Version”
8. Alan Walker – ”The Spectre
9. Survivor – ”Eye of the Tiger”
10. Kygo – ”Stargazing”

Hörlurar som ger dig förutsättningar att träna ostört

För att kunna lyssna på dina favoritlåtar när du tränar behöver du ett par hörlurar som tillåter dig att fokusera på träningen. Trådlösa in-ear hörlurar är att föredra då du slipper en irriterande sladd och för att få känslan av lätta och diskreta hörlurar. Sound by Swedens senaste modell, NiTRO-X2, är en av de mest slimmade in-ear modellerna på marknaden just nu. De låter dig träna ostört och fokusera på det du ska. Trots den nätta och lätta designen är ljudet i äkta HD-kvalitet.

NiTRO-X2Likt deras tidigare modeller har kvalitet och slitstyrka varit i fokus vid utvecklingen av NiTRO-X2 och därför har hela konstruktionen förseglats. Tack vare detta är den vattentät och svettsäker enligt IPX7 standard. Du kan alltså använda dem oavsett väderförhållande eller träningsform.

En annan förbättring är batteritiden som nu är hela 14 timmar. Du laddar dem fullt på 70min, men få inte panik om du kommer till träningen och batterierna är slut. Du behöver nämligen bara ladda dem i 10 minuter för att få 2 timmars speltid tack vare HyperCharge. Se till att ha med den medföljande laddkabeln i träningsväskan så är träningspasset räddat.

 

NiTRO-X2soundbysweden.se kan du läsa mer om hörlurarna och dess funktioner.

 

Text: Sofia Strand, frilansskribent

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.