Zucchinibiffar med fetaost – veckans vegorecept

Zucchinibiffar – att lägga i pitabröd, hamburgerbröd eller äta som de är ihop med en smakrik quinoasallad.

Dagens vegetariska middagstips är att testa Zeinas zucchinibiffar med fetaost. Härligt krispiga och med passande tillbehör. Kanske en ny köttfri favorit hos alla i familjen?

Skriv ut recept
Zucchinibiffar med fetaost
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
måltid Lunch, Middag
specialkost Vegetariskt
kcal 200-399
Portioner
portioner
måltid Lunch, Middag
specialkost Vegetariskt
kcal 200-399
Portioner
portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Riv zucchini grovt. Lägg sedan i en sil så att vätskar rinner ut och strö 1 tsk salt över. Ställ undan i 20-30 minuter.
  2. Pressa ut kvarvarande vätska med händerna.
  3. Riv löken fint och pressa bort överflödig vätska. Hacka salladslök, dill och persilja fint.
  4. Blanda allt utom olja i en skål. Smula i fetaost och blanda ordentligt. Smaka av med salt.
  5. Klicka ut smeten i en het stekpanna med olja och stek gyllenbruna i ca 3-4 minuter på varje sida.
  6. Låt gärna rinna av på papper och servera sen med valfria tillbehör.

zucchinibiffar

Servera gärna dina zucchinibiffar med Taztsiki som du hittar recept på här i Zeinas kitchen.

 

 

 

Recept och foto: zeinaskitchen.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras