Grön surdegssmörgås med avokado, pesto och grönkål

Vegetarisk macka på surdegsbröd med BreOliv, avokado, pesto och grönkål. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Recept i samarbete med Zeta. För fler härliga mackrecept, läs mer på breoliv.se

Skriv ut recept
Grön surdegssmörgås med avokado, pesto och grönkål
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
specialkost Vegetariskt
Tillagningstid 10 min
Portioner
specialkost Vegetariskt
Tillagningstid 10 min
Portioner
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Skär bort mittsträngen från grönkålsbladen, strimla fint och lägg i en skål. Häll i olja och salt och krama kålen mjuk.
  2. Bre BreOliv på brödet. Lägg på avokadoklyftorna. Skeda över peston och toppa med finstrimlad grönkål. Salta och peppra.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras