Grön surdegssmörgås med avokado, pesto och grönkål

Vegetarisk macka på surdegsbröd med BreOliv, avokado, pesto och grönkål. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Recept i samarbete med Zeta. För fler härliga mackrecept, läs mer på breoliv.se

Skriv ut Pin
Inga betyg än

Grön surdegssmörgås med avokado, pesto och grönkål

Måltid Frukost, Mellanmål
Specialkost Vegetariskt
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 10 minuter

Ingredienser

  • 4-5 grönkålsblad
  • 1 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Medio
  • 1 nypa flingsalt och nymald svartpeppar
  • Zeta BreOliv
  • 1 skiva surdegsbröd
  • 1/2 avokado i skivor
  • 2 msk Zeta pesto alla Genovese

Instruktioner

  • Skär bort mittsträngen från grönkålsbladen, strimla fint och lägg i en skål. Häll i olja och salt och krama kålen mjuk.
  • Bre BreOliv på brödet. Lägg på avokadoklyftorna. Skeda över peston och toppa med finstrimlad grönkål. Salta och peppra.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg