Go Back
5ae08cd681fa8
Print Pin
Inga betyg än

Grön surdegssmörgås med avokado, pesto och grönkål

Måltid Frukost, Mellanmål
Specialkost Vegetariskt
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 10 minuter

Ingredienser

  • 4-5 grönkålsblad
  • 1 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Medio
  • 1 nypa flingsalt och nymald svartpeppar
  • Zeta BreOliv
  • 1 skiva surdegsbröd
  • 1/2 avokado i skivor
  • 2 msk Zeta pesto alla Genovese

Instruktioner

  • Skär bort mittsträngen från grönkålsbladen, strimla fint och lägg i en skål. Häll i olja och salt och krama kålen mjuk.
  • Bre BreOliv på brödet. Lägg på avokadoklyftorna. Skeda över peston och toppa med finstrimlad grönkål. Salta och peppra.