Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Inga betyg än
Grön surdegssmörgås med avokado, pesto och grönkål
Måltid
Frukost, Mellanmål
Kategori
FRUKOST-MELLANMÅL
,
RECEPT
Specialkost
Vegetariskt
Tillagningstid
10
minuter
minuter
Total tid
10
minuter
minuter
Ingredienser
4-5
grönkålsblad
1
msk
Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Medio
1
nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
Zeta BreOliv
1
skiva
surdegsbröd
1/2
avokado i skivor
2
msk
Zeta pesto alla Genovese
Instruktioner
Skär bort mittsträngen från grönkålsbladen, strimla fint och lägg i en skål. Häll i olja och salt och krama kålen mjuk.
Bre BreOliv på brödet. Lägg på avokadoklyftorna. Skeda över peston och toppa med finstrimlad grönkål. Salta och peppra.