Fröfralla med tonfiskröra och picklad rödlök

Fröfralla med tonfiskröra med BreOliv, fransk senap och kapris som toppas med picklad rödlök och rivet citronskal. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Recept i samarbete med Zeta. För fler härliga mackrecept, läs mer på breoliv.se

Skriv ut recept
Fröfralla med tonfiskröra och picklad rödlök
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
måltid Frukost, Mellanmål
Tillagningstid 20 min
Portioner
Ingredienser
Picklad rödlök:
måltid Frukost, Mellanmål
Tillagningstid 20 min
Portioner
Ingredienser
Picklad rödlök:
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Koka upp vinäger, socker och vatten och rör tills sockret har löst sig. Blanda ner löken låt svalna i lagen.
  2. Låt tonfisken rinna av och finfördela tonfisken med en gaffel och blanda med BreOliv. Tillsätt kapris och senap.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Bre BreOliv på brödhalvorna. Lägg på salladsbladen. Klicka på tonfiskröran och toppa med picklad rödlök.
  5. Toppa med rivet citronskal.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras