Fröfralla med tonfiskröra och picklad rödlök

Fröfralla med tonfiskröra med BreOliv, fransk senap och kapris som toppas med picklad rödlök och rivet citronskal. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Recept i samarbete med Zeta. För fler härliga mackrecept, läs mer på breoliv.se

Skriv ut Pin
Inga betyg än

Fröfralla med tonfiskröra och picklad rödlök

Måltid Frukost, Mellanmål
Tag breoliv, fröfralla, tonfiskröra, Zeta
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 20 minuter

Ingredienser

Ingredienser fralla:

  • 1 burk tonfisk i vatten eller olja 200g
  • 75 g Zeta BreOliv
  • 2-3 msk Zeta Kapris små
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 nypa flingsalt och nymald svartpeppar
  • 1 delad fröfralla
  • 1 salladsblad

Picklad rödlök:

  • 1,5 dl Zeta vitvinsvinäger
  • 1 dl strösocker
  • 1,5 dl vatten
  • 2 st rödlök tunt skivade.

Instruktioner

  • Koka upp vinäger, socker och vatten och rör tills sockret har löst sig. Blanda ner löken låt svalna i lagen.
  • Låt tonfisken rinna av och finfördela tonfisken med en gaffel och blanda med BreOliv. Tillsätt kapris och senap.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Bre BreOliv på brödhalvorna. Lägg på salladsbladen. Klicka på tonfiskröran och toppa med picklad rödlök.
  • Toppa med rivet citronskal.
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Receptbetyg