Stekt gröt – älskad frukost i ny, god tappning

En stekt variant av grötfrukost

Gillar du gröt, men tycker det blir lite….trist i längden? Testa steka den i kokosolja och servera med goda tillbehör.

Överbliven gröt från frukosten? Släng inte. Testa en ny tappning av den populära frukosten, lika god till mellanmål eller kvällsfika. Väl värd att prova för dig som älskar gröt, men även att variera dig.

Stekt gröt

 Gör så här:

  • Koka önskat portioner havregrynsgröt kvällen innan eller spar från morgonen till senare. Ställ in i kylen tills du ska göra din stekta gröt.
  • Stek båda sidorna i kokosolja och krydda gärna med kanel.
  • Toppa med vad du gillar eller har hemma. Tips: keso, naturell eller smaksatt kvarg och varma bär. Yum!

 Tack till Nathalie Sääf, för tipset!

Skriv ut recept
En stekt variant av grötfrukost
En stekt variant av grötfrukost
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Portioner
En stekt variant av grötfrukost
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras