Stekt gröt – älskad frukost i ny, god tappning

En stekt variant av grötfrukost

Gillar du gröt, men tycker det blir lite….trist i längden? Testa steka den i kokosolja och servera med goda tillbehör.

Överbliven gröt från frukosten? Släng inte. Testa en ny tappning av den populära frukosten, lika god till mellanmål eller kvällsfika. Väl värd att prova för dig som älskar gröt, men även att variera dig.

Stekt gröt

 Gör så här:

  • Koka önskat portioner havregrynsgröt kvällen innan eller spar från morgonen till senare. Ställ in i kylen tills du ska göra din stekta gröt.
  • Stek båda sidorna i kokosolja och krydda gärna med kanel.
  • Toppa med vad du gillar eller har hemma. Tips: keso, naturell eller smaksatt kvarg och varma bär. Yum!

 Tack till Nathalie Sääf, för tipset!

En stekt variant av grötfrukost
Skriv ut Pin
Inga betyg än

En stekt variant av grötfrukost

Tag frukost, gröt, recept, steka
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg