En udda chia-pudding

Goddagens!

Måste (utan att låta alltför hurtfrisk och glättig) få säga att mitt liv verkligen flyter på just nu. Det är ett strömmande flöde av studier, träning, jobb och umgänge och jag trivs så fantastiskt bra med tillvaron. Det är inte alltid den här balansen mellan skola, jobb och fritid går ihop, men just nu så är det så. Och jag tänker rida på den här vågen så länge det varar.

Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan

Okej, håll i hatten, för här kommer v ä r l d e n s godaste snabbmat; kikärtspasta med en underbart krämig och smakfylld broccolipesto, toppad med parmesan och grönkål. Klar på 10 minuter liksom.

Koka pastan enligt anvisningar

– Koka ca 150 gram (per person) fryst broccoli.

– Häll bort vattnet på broccolin och mixa i en vitlöksklyfta, salt, peppar, chili, ca 1-2 msk solroskärnor och lite parmesan.

– Toppa härligheten med ännu mer parmesan och lite krispig grönkål. Voila!

Green dream

Godmorgon!

Jag är friskförklarad och befinner mig åter i min lägenhet och försöker återgå till vardagen igen. Fy vad hemskt det är med magsjuka alltså? Blä. Det som är “positivt” med magsjuka jämfört med exempelvis en förkylning eller en influensa är dock att man liksom är frisk när man är frisk. Om ni fattar. Efter en influensa brukar hosta och snuva gärna hänga med några veckor efter att febern lagt sig, men magsjukan är liksom klar när den är klar. SKÖNT. 

Antal repetitioner vid styrketräning

Och BAM.

Tji fick jag för att jag var så taggad och pepp på bloggen och livet och allt, hehe. Åkte på en rejäl magsjuka (typ första gången på minst 12-13 år) och har varit världens ynkligaste människa dessa dagar. Är på bättringsvägen nu dock och snart är jag på benen igen! Så typiskt att alltid åka på sånt här när man är som mest laddad. Fast sånt är livet.

Skämskudden är på, men nu är jag på gång!

Hej!

Här sitter jag och skäms lite för mitt urusla bloggande den senaste tiden. Tänker inte komma med bortförklaringar, men jag kan åtminstone säga att jag är på gång igen. Jag är åter hemma i min lägenheten efter jul och nyår, vilket innebär matlagning, bakning och träning som jag kan dela med mog av i massor. Är så otroligt laddad för det här året?! Jag riktigt ler för mig själv när jag tänker på allt spännande jag har framför mig. Känns super!!

Brazilian butt-workout

Godmorgon!

Igår inledde jag min praktik här på Dalecarlia Spa i Tällberg. En sån otroligt lyxig praktikplats! Vi bor på ett fint hotellrum, äter hotellfrukost och får lunch och middag varje dag. Vi har dessutom tillgång till det fina spaet och gymmet när vi är lediga. Med tanka på fiaskot med förra praktikplatsen känns det inte mer än rätt med lite lyx nu, haha!

Och SÅ vackert!

Hemmaträning – Svettfest!

Godmorgon!

Åh vad jag njuter av detta. Att byta miljö tillsammans med de jag älskar allra mest, att få njuta av god mat, spela sällskapsspel långt in på natten, promenera i ett vintertäckt landskap och äta lyxig hotellfrukost. Guld värt! Idag klev jag upp redan vid sju-snåret och tog en skön och vintrig promenad innan frukosten. Resten av dagen ska spenderas på spa och med god mat såklart.