Wermlandia Hotel

Wermlandia Hotel

I Hagfors kommun i Värmland ligger Wermlandia Hotel. Här kan man slappna av i den rogivande omgivningen och få lugn i både kropp och huvud.

 

Med sina 65 rum, gym, swimmingpool, tennisbana, Spa-avdelning och restaurang så finns det någonting för alla på Wermlandia Hotel. Med naturen runt hörnet finns också alla möjligheter till en avslappnande och hälsosam tillvaro i det värmländska lugnet.Här kan det med god service och hög kvalitet också anordnas bröllop, konferenser, julbord och andra festligheter i trygga händer.

Nya hälsoveckor

 Wermlandia Hotel har fått nya ägare som valt att satsa extra mycket på just hälsa och själsvård, en profil hotellet hade som starkast under 80-talet. Från vecka 4 så anordnar Mats Kåreskog med fru tillsammans med Mats syster Eva Billqvist såkallade Hälsoveckor på hotellet. Då kan man under en vecka ta del av kostrådgivare, en Yoga-terapeut, naturlig mat, funktionell motion och mycket annat.Den så kallade LCHF (low carb,high fat)- principen lär dig att äta och röra dig rätt för en hälsosammare livsstil. Yoga kurserna hålls av en legitimerad yoga-terapeut och hjälper dig att hittaden snabba vägen till inre frid.  

 

Wermlandia Hotell AB

Tlf. 0563-40075

Fax 0563-40076 i

[email protected]

www.wermlandiahotel.se

Hälsovecka inklusive helpension och program. SEK 11.995:- per person i dubbelrum (tillägg enkelrum 1500:-) 

Ordinarie rum priser u.pension: Dubbelrum 995:- pr dygn Enkelrum 895:- pr dygn  

Kontakta oss för offert kurs/konferens eller skräddarsydd program SPA/Hälsa/Hälsoweeken

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras