ViktVäktarna och City Gross lanserar matkasse

Nu lanseras Bamses matkasse

Nu lanserar ViktVäktarna och butikskedjan City Gross en ny färdigkomponerad matkasse med fokus på hög kvalité, färska råvaror och hälsosamma recept.

Den nya matkassen från ViktVäktarna och City Gross är anpassad för att passa hela familjen och samtidigt underlätta för vuxna som vill gå ner i vikt. Kassen innehåller fem middagar för fyra personer per vecka och kan antingen beställas för hemkörning eller hämtas upp i någon av City Gross 37 stormarknader. Matkassen är tänkt att underlätta i vardagen för de som följer ViktVäktarnas program men är samtidigt vara ett alternativ för de som vill införa sundare vanor. Även familjemedlemmar som inte behöver gå ner i vikt kan njuta av måltiderna – och avstår då bara från att begränsa sina portioner.

City Gross och ViktVäktarna utlovar en matkasse av hög kvalité, med fokus på färska råvaror och butiksstyckat svenskt kött. Recepten är utvalda av Karin Nileskog, som har över tjugo års erfarenhet av att komponera hälsosamma måltider till svenskar i behov av en sundare livsstil.

– För många är viktminskning idag så starkt förknippat med avkall och uppoffringar att de glömmer den så viktiga matglädjen. Vi vill fortsätta föra fokus på själva maten och inspirera fler till mättande, smakrik och hälsosam matlagning, säger Karin Nileskog, kostansvarig på ViktVäktarna.

ViktVäktarnas matkasse kan beställas här från och med 11 augusti. Kassen innehåller fem middagar för fyra personer per vecka. Vid hämtning i butik kostar kassen 649 kr, vid hemkörning kostar den 699 kronor.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras