VIBEROOM – Accelerera dig i form

VIBEROOM – Accelerera dig i form

Har du liksom många andra tröttnat på timmar av slit i träningslokalen? Hos Viberoom behöver du inte utföra långa pass som du egentligen inte har tid för. Här erbjuds modern och tidseffektiv träning i en miljö som passar både nybörjare och elitmotionärer.

– Vårt koncept bygger på träningseffektivitet. Genom accelerationsträning på våra PowerPlate maskiner uppnås en bevisat större effekt på betydligt kortare tid än traditionell träning. Trettio minuter, tre gånger i veckan räcker väldigt långt, berättar Emelie Durjo, instruktör på Viberoom. 

Accelerationsträning ger positiv effekt på styrka, smidighet och balans utan att slita på leder, samtidigt som förbränningen ökar. Du bestämmer själv om du vill träna i grupp, enskilt eller med personlig tränare.

– Accelerationsträning passar alla. Från nybörjare och vardagsmotionärer till dig som har gjort träning till en livsstil och vill ta i ordentligt. Våra medlemmar sträcker sig från ungdomar till seniorer. Vissa tränar för att gå ner i vikt eller tona kroppen, andra för att maximera sin prestationsförmåga inom en specifik idrott. Träningen går att individanpassa in i minsta detalj. 

Förutom accelerationsplattor erhåller Viberoom även konditionsmaskiner. Här kan du också mäta dig och kontrollera din kroppssammansättning, styrka, kondition samt fysiska ålder. 

– För oss är det en självklarhet att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål, därför vill vi erbjuda en välkomnande och avslappnad miljö. Vi får ofta beröm av våra medlemmar för våra rena och fräscha lokaler, våra trevliga instruktörer och inspirerande gruppträningar. Så släpp hanteln för en stund, kom in och testa något nytt! 


www.viberoom.se

Text Hanna Larsson

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.