“Världens bästa blender” lanseras i Sverige

Världens bästa blender lanseras i Sverige

Nu blir det ännu roligare, nyttigare och enklare att göra allt ifrån smoothies och drinkar till glass, soppor och såser. Vitamix som ofta kallas för ”världens bästa blender” lanseras nu till konsument i Sverige.

Det har aldrig varit lika trendigt med en nyttig smoothie eller morgondrink som i dag. Och nu kan de bli ännu lite nyttigare. Vitamix TNC 500 som nu finns tillgänglig för konsumenter i Sverige, har en mycket kraftfull motor och laserskurna knivar som slår sönder ingredienserna i dess minsta beståndsdelar. Något som ger optimal absorption av näringsämnen, vitaminer och mineraler i kroppen.

– Under många år har vi arbetat med professionella kockar och deras höga krav på välfungerande köksutrustning. Vitamix har sedan länge varit det främsta valet i restaurangbranschen då produkterna har en genomsnittslivslängd på 25 år och verkligen erbjuder så oerhört många möjligheter att skapa kreativ och rolig mat, säger Carl Uggla, VD Lindebaum Partners och importör av Vitamix i Sverige.

Vitamix TNC 5200 är enkel att använda och rengöra, blendern kombinerar 10 andra hushållsmaskiner och klarar av över 50 arbetsuppgifter. Förutom att du kan göra lena smoothies, peppande energidrycker, hemmagjord glass och härliga drinkar klarar mixern även av att göra varma soppor och såser.

Vitamix TNC 5200 finns i rött, svart, vitt och borstat silver. Rekommenderat riktpris är 6500 kr. För hemmabruk med 7 års garanti. Mer information: www.theblender.se.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras