Välkommen på träningsfest 11 maj i Humlegården

Välkommen på träningsfest 11 maj i Humlegården

Äntligen är det behaglig temperatur för utomhusträning och äntligen dags för träningsfest! Sedan några år tillbaka har SportHälsas chefredaktör/PT Anna arrangerat passet Get OUT to workOUT i Humlegården – cirkelträning med puls- och styrkestationer som passar alla nivåer. Träningsglädje, svett, mingel och en fin goodiebag som även SportHälsa bidrar till.

Många har efterlyst succépasset Get OUT to workOUT som arrangerats fyra gånger tidigare av Anna Lissjanis och Milla Åkerlund. Torsdag 11 maj kl 17.00 är det dags igen och du som läser SportHälsa är välkommen!

Get OUT to workOUT Stadium

– Vem? Alla är välkomna, oavsett ålder, kön eller träningsbakgrund. Vi ger alternativ på övningarna så att du kan vara med på din nivå. Det finns totalt 60 platser och brukar bli fullt, så vänta inte med att anmäl dig om du är sugen.

– När? Torsdag 11 maj kl 17.00-18.30.

– Vad? Ett effektivt och roligt träniningspass med styrke- och pulsstationer för hela kroppen. Dessutom delas bonuspriser och en fin goodiebag med bland annat en träningstopp från SOC/Stadium ut.

– Var? Nedanför parkleken i Humlegården, Stockholm.

– Hur? Maila anna.lissjanis@sporthalsa.se och glöm inte att ange din klädstorlek. Anmälan är bindande, men det är ok att ge bort din plats till någon annan. Meddela oss i så fall.

– Pris? 180 kr som betalas vid anmälan. Swish går bra.

I Get OUT Stadium goodiebagen får du:

– Träningstopp från SOC i det ventilerande funktionsmaterialet TCS Air. Försedd med v-hals.

– SOC vattenflaska med push’n’pull-kork. Materialet i flaskan utvinns till 96% av förnyelsebar råvara såsom sockerrör. Volym: 0,8 l.

– SOC Mesh Headband – elastiskt hårband med ventilerande mesh i mitten och med silikon i kanterna för bra fäste mot håret. Tillverkat i polyamid och elastan.

– Gympapåse från SOC i nylon med skofickor i mesh på utsidan.

– SportHälsas senaste nummer på tema löpning & Co. Löpmode, stor skotest, en guide till Stockholms hälsosamma restauranger, om olika dieter, recept och mycket mer.

– Nagellack från Lumene.

– Prov på MultiOptimal® kapslar från Helhetshälsa med alla vitaminer du behöver samt utvalda mineraler för immunfunktion och energi. Innehåller B6 och järn som bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning, vegetabiliskt D3 och naturliga mineraler från växtriket. En om dagen är ett bra komplement till din kost.

– Prov på havreprotein från Helhetshälsa. Proteinpulver från svenskodlad havre. Utan sötning eller aromer. Perfekt för proteinberikning i vardagen. Pulvret innehåller även havreolja, som finns naturligt i havren.

– Te från Pukka. Rena, ekologiska örterteer.

Förutom allt detta kommer du även kunna vinna andra fina saker på plats i lekfulla tävlingar. Träningsglädje, mingel med bland annat SportHälsas chefredaktör och prisregn som vi hoppas du vill och kan vara med om. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar, så skynda att knip en!

Varmt välkommen!

Text och foton: Anna Lissjanis

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.