TWIIK.ME – en app för dig som tränar

TWIIK.ME – en app för dig som tränar

Må bättre, bli starkare och nå dina mål med hjälp av den nya iPhone-appen Twiik.

Information om Twiik

Kostnad: 30 kronor i månaden

Läs mer på: https://twiik.me/

Känner du att du behöver lite extra motivation för att nå dina resultat? Skulle du vilja kunna välja och vraka i program anpassade för just dig? Då är den nya iPhone-appen Twiik ytterst intressant.

Appen som nyligen lanserats, har utvecklat en form av microcoaching, baserad på dagliga utmaningar från riktiga coacher. Det här gör att du på ett enkelt sätt kan behålla motivationen till att skapa och behålla sunda vanor och samtidigt nå dina träningsresultat.

De utmaningar du som användare får är baserade på din ålder, kön, aktivitetsnivå och allmänt välmående som du själv har fyllt i. Med de uppgifterna som grund vägleder appen dig till program som passar just dig. Programmen som erbjuds innefattar allt ifrån kost, träning och stress. Som användare i appen kan du själv bestämma vilka coacher du följer och vilka program du väljer.

sites/default/files/Twiik_product_shots.003.jpeg

Vill du ha en extra motivator och smidigheten att alltid kunna ha med din coach i fickan är Twiik appen en optimal följeslagare för dig.
Twiik är för alla de som av olika skäl aldrig hittat till en livsstilscoach, PT, Yoga-instruktör eller dietist. Målet är att hjälpa människor att hitta sin egen väg att må bra. När rätt program träffar en individ så vet vi att man kan nå hållbar förändring”, säger Johan Axelsson, medgrundare och innehållsansvarig på Twiik

Mängden antal coacher som ansluter till appen ökar kontinuerligt. Och ännu fler ska det bli.
– Hela idén med att ha ett ekosystem av coacher som ansluter sig, innebär att man kan börja dra nytta coachernas kunskaper i en mycket större skala. Vi erbjuder ju en ny marknadsplats och således ett nytt format för coacher att nå ut till en ny publik. Vi hoppas naturligtvis att detta föder nya entreprenörer som slipper tänka på tekniken och distributionen, men också släpper fram nästa superstjärna inom hälsa, avrundar Anders Gran, VD och medgrundare

Följ SportHälsa på sociala medier
Facebook
Instagram

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.