Trimma formen på TanumStrand

Trimma formen på TanumStrand

Omgivet av havets lugnande brus och Västkustens sköna skärgård, mittemellan Grebbestad och Fjällbacka ligger TanumStrand. Ett spahotell för dig som vill komma i form, satsar på swimrun eller helt enkelt vill koppla av i en magisk miljö. Satsningen på välmående, träning och aktiviteter är stor med många spännande nya inslag.

Träningsevent på TanumStrand

- Swimruncamp 10-11 juni. Svettigt, kul och bästa förberedelsen inför sommaren! Passar både dig som deltagit i Swimrun tidigare eller är nyfiken på att prova på. 

- Summer ThrowDown 16-18 juni. En tävling som vänder sig till intermediate-atleter. Sommarkollo, Afterbeach och bästa sommarkänslan i ett!

- Boostcamp TanumStrand 29 sept-1 okt. Frisk luft och saltstänkta klippor i fantastisk miljö. Träna, umgås och roa dig med Karl Dyall och flera andra av kända träningsprofiler! 

- Yoga Fusion TanumStrand 20-22 okt. Stärkande för kropp och själ med yogaklasser, workshops och föredrag. På plats finns skickliga instruktörer inom yoga och meditation.

- Golfpaketet 1 mars-2 juli och 7 aug-19 nov. Kombinera dina golfdagar med havsnära logi och sköna stunder på bryggan.

Pontus Alfredsson är PT, kostrådgivare, hälsoinformatör och gruppträningsinstruktör på TanumStrand och är en av de som arbetar med att ta fram de nya träningsformerna.

– Just nu håller vi på att planera sommaren för fullt. Då kommer det bli träning nästan varje dag, exempelvis kommer våra gäster kunna njuta av det yogainspirerade passet ” Rise´n shine” som hålls på morgonen inne på spa, berättar Pontus.

TanumStrands funktionsgym finns också tillgängligt och här kan du sätta på olika typer av förinspelade pass på en stor skärm – sedan är det bara att köra igång.

– Andra exempel på pass att testa är Aquagym, Bodyactive och härliga FamilyMoVe där alla åldrar är välkomna, berättar Pontus.

Sedan cirka ett år tillbaka i tiden har TanumStrand valt att satsa mer på träning. Målsättningen är att verkligen sätta TanumStrand på kartan för alla träningsintresserade. Redan nu i juni är det dags för SwinRunCamp och SummerThrowDown. Andra exempel är BoostCamp TanumStrand som genomförts två gånger tidigare och kommer tillbaka 29 september, liksom Yoga Fusion TanumStrand som är tillbaka på tredje gången i oktober.

Nytt för i sommar är också att TanumStrand kommer öppna upp badanläggningen för motionssim mellan klockan 7-9 på morgonen.

– Och som vanligt välkomnar vi alla barn till vår simskola, säger Pontus.

Om du inte önskar besöka gymmet eller gå på pass finns det alla möjligheter att ändå vara aktiv under din vistelse på TanumStrand. Naturen och omgivningarna bjuder verkligen in och det blir inte särskilt svårt att lämna den bekväma soffan.

– Att bara ta en powerwalk eller en löprunda vid havet är fantastiskt. Vi tipsar gärna om lämpliga rundor och har stavar att låna ut. Efteråt unnar du dig en stunds vila på vårt härliga spa, berättar Pontus.

Om du inte önskar besöka gymmet eller gå på pass finns det alla möjligheter att ändå vara aktiv under din vistelse på TanumStrand. Naturen och omgivningarna bjuder verkligen in och det blir inte särskilt svårt att lämna soffan.

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggning med 165 rum, 97 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

För mer information besök gärna TanumStrands hemsida.

Text: Anna Lissjanis

Foton: TanumStrand

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras