Träna under din semester

När semestern närmar sig kanske du oroar dig över träningen. Givetvis vill du inte tappa konditionen och styrkan bara för att du ska ha semester. Men det finns många sätt som du kan kombinera träning och semester på. Det behöver inte vara särskilt komplicerat att förena nytta med nöje och kunna bibehålla formen även när du är ledig.

Hyr en stuga och vandra eller cykla utomhus

Att hyra en stuga i naturen är ett utmärkt sätt att kombinera ledighet med motion. Du kan till exempel vandra i skogen eller löpträna i terräng. I vissa fall kan det ingå cyklar i stughyran, eller så kan du ta med din egen.

Att cykla på skogsstigar ger bra motion och är även väldigt roligt. Du kan också passa på att cykla till närliggande sjöar, byar och andra platser som sightseeing. Börja med att kolla in här för att få tips på bra boenden runt om i vårt vackra land.

När du åker till en stuga kan du också ta med dig enkel gymutrustning att träna med i trädgården. Hantlar och träningsband kan räcka gott och väl. Brukar du träna yoga kan du ta med yogamattan och köra pass utomhus i den vackra naturen.

Bo där du kan simma eller ha tillgång till gym

Om du hellre bor på hotell för bekvämlighetens skull eller för att du vill befinna dig i en storstad kan du välja ett hotell med gym eller pool. En del hotell har både gym och pool så att du kan bada och träna. Då kan du variera din träning utifrån vad du känner för.

Om du inte planerar att sova borta under semestern utan mest vill vara hemma, kan du ändå variera din träning. Du kan gå på vandring i ett naturreservat, paddla kanot eller varför inte prova att bestiga ett berg. Det är perfekta sätt att förena nytta med nöje!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.