Trail & Running Week 19-26 augusti

Trail & Running Week 19-26 augusti

Att löpning ger dig fantastiska hälsofördelar har du säkert koll på, men det gör även natur och vänner. Nu har du möjlighet att kombinera allt detta genom att följa med på en trail- och löparresa till natursköna Bad Gastein. En resa för dig som vill lämna asfalten hemma och springa i en storslagen natur med magisk utsikt över vackra alptoppar. En fullspäckad vecka fylld med löpning, intervall- och distansträning, rörlighetsträning, föreläsningar och trevligt umgänge som du får mer information om här.

Ingår vid Trail & Running Week

- Flyg t/r till Bad Gastein inkl. 20 kg bagage

- Del i dubbelrum på nyrenoverade Hotel Eden Rock***

- Stor frukostbuffé

- 6 st trerätters-middagar

- All löpträning och annan träning som ingår i programmet

- Reseledarservice

- Spännande föreläsningar

- Prova marknadens senaste träningsutrustning gratis

Pris 9 995 kr*. Mer information om resans veckoprogram hittar du här, läs mer om veckans instruktörer här och boka här.

*Flygtillägg 295-495 kr och transfer 355 kr tillkommer. Inkl. 1 000 kr rabatt vid bokning senast 21/5.

Varför löpning i Bad Gastein? Förutom de självklara anledningarna, dvs den storlagna naturen och de vackra vyerna så tycker vi att Bad Gastein lämpar sig extra bra för trail running och löpning. Man tar sig enkelt runt med linbana och buss i det olika dalarna vilket gör det enkelt att förkorta turerna om man känner för det. Det finns även gott om mysiga, lokala hyttor runt om i Gasteinerdalen. Flera av dem kommer vi att besöka under veckan.

För vem passar resan? Denna resa passar dig som uppskattar att springa i vacker natur och njuta av fina vyer. För att följa med behöver du inte vara en särskilt snabb löpare, men du ska vara beredd på att vara ute ett antal timmar varje dag. Vi kommer att dela upp oss i grupper där tempot anpassas efter deltagare och emellanåt stannar vi upp för att pusta ut eller svalka oss med ett glas hemgjord flädersaft. För att få ut mest av resan rekommenderar vi att du klarar av att springa 10 km utan att stanna.

Vad händer under resan? Veckan bjuder på varierande löpning och trail running som varvas med löpteknik, backpass, intervaller och styrke- och rörlighetspass som är anpassat för löpare. Vi vilar benen på Silver Bullet Bars terrass och lyssnar på inspirerande föreläsningar om träning och löpning. Våra samarbetspartners Craft Sportswear och Salomon finns på plats under veckan och låter oss testa det senaste i kläd- och utrustningsväg.

Boende. Vi bor bekvämt på nyrenoverade Hotel Eden Rock, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en god frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens löppass. På kvällarna serveras en härlig trerätters middag.

Mer information om resans veckoprogram hittar du här, läs mer om veckans instruktörer här och boka här.

Text och foton: STS Alpresor

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.