Träna med Afrodite under Hälsodagen på Gärdet

Träna med Afrodite under Hälsodagen på Gärdet

Minns du Afrodite och deras låt Never let it go? Den 31 augusti får du träffa dessa inspirerande kvinnor som underhåller med dans, sång och träning. Dessutom blir det gympa med Susan Lanefelt och Kathap med Annette Lefterow, promenad för hjärtat och mycket mer.

Hälsodagen

I augusti och september är det dags igen för 1,6 miljonerklubbens årliga hälsodag runt om i landet. På flera orter bjuder de in till en fartfylld dag då allmänheten får chans att ställa frågor till experter på hälsa och kost, prova på olika typer av träning samt få individuell rådgivning av träningsexperter. Det bjuds på underhållning och miniföreläsningar, mingel och inspiration från utställare. Premiären går av stapeln den 31 augusti i Stockholm.

Orter och datum

· Stockholm 31 augusti

· Göteborg 7 september

· Borås 14 september

· Malmö 21 september

· Helsingborg 28 september

· Ystad 28 september

 

Nyfiken på dansformen Kathap? Eller vill du ställa frågor till läkare från Karolinska Institutet, och andra experter om din hälsa? Missa då inte Hälsodagen som bjuder på det senaste inom hälsa och wellness.

Vi vill ta ett samlat grepp kring hälsa, kost och motion och under lättsamma former bjuda in människor i alla åldrar till en fartfylld dag, säger Alexandra Charles som är ordförande för 1,6 & 2,6miljonerklubben.

Under dagen får man prova på zunba, kathap och andra dansformer och dessutom ställa frågor om hälsa och kost till experter i Hälsotältet. Dagen avslutas med en fem kilometers promenad för hjärthälsan,

 


Medverkande

 Blossom Kayo
Gladys del Pilar
Susan Lanefelt
Annika Jankell
Annette Lefterow

 

Mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras