Tid att ansöka: Optimera din kropp med oss!

Tid att ansöka: Optimera din kropp med oss!

Sporthälsa har i samarbete med Stadionkliniken och Hudläkargruppen dragit igång en tävling där en man och en kvinna får göra om sig från insidan och ut. Vinnarna får blogga om viktnedgång och behandlingar under en tremånadersperiod för att komma på rätt köl med sin hälsa.

Ansök till Totalmakeover

Det här ska vara med i din ansökan som skickas till: lillemor.hellkvist@stadionkliniken.se

Berätta om dig själv, din livssituation och hur du tränar. Varför kan du vara den vi söker?
Skicka ett foto av dig själv i underkläder. Ett taget framifrån och ett från sidan.
Du ska vara beredd att träna med Stadioklinikens PT 2 gånger i veckan och sköta resten hemifrån.
Du ska vara redo att gå all in i 16 veckor.

Projektet TotalMakeOver drar igång i slutet av januari, men audition hålls redan den 15 januari. Vi är nu på jakt efter en kvinna och en man som vill göra en gratis makeover. Senast den 10 januari ska ett ansökningsmejl vara inne.

–Vi brinner för människors yttre och inre välbefinnande. Jag har verkligen båda rollerna här i min tjänst, säger Lillemor Hellqvist på Stadionkliniken.

–Det hycklas mycket om skönhetsbehandlingar, menar Katharina Lidvall, Leg. Sjuksköterska på Hudläkargruppen. Det finns yogamänniskor som vill visa utåt hur naturliga de är, men sanningen är den att även de går och tar behandlingar. Och det är okej, det är tillåtet. Du är inte en sämre människa för att du bryr dig om hur det ser ut, och den inre skönheten kan få hjälp på traven. Det hjälper självförtroendet och på sikt även självkänslan. Man säger att 60 är det nya 40 men då ska även det yttre kunna få hänga med, tillägger hon.

Hudläkargruppen bjuder på kemisk peeling och fillerbehandling med produkter från Restylane. Hudläkarna gör en hudcancerscreening för att upptäcka farliga prickar som kan vara malignt melanom samt en miraDry behandling – en engångsbehandling mot armsvett, där man genom microvågor hettar upp och oskadliggör svettkörtlarna.

– Det här är en stor nyhet i Sverige med säkra och bra resultat. Till den som vill erbjuder vi även Coolsculpting – en metod där man fryser fettdepåer som kan vara svåra att bli av med genom träning och bra kost.

Hudläkargruppen är Stockholms största hudläkarmottagning i helprivat regi. Här arbetar ett 10-tal hudläkare, sjuksköterskor, undersköterskor och hudterapeuter.

Stadionkliniken och Hudläkargruppen kommer att kalla tjugo av de sökande till en audition där de får bevisa att de är dedikerade i sin satsning. En viktnedgång sker inte i en handvändning, utan hårt arbete krävs.

–Vi tror att den som söker har ett intresse för träning, hälsa och skönhet. Att de är måna om sitt utseende, och vill se snygga ut. Vi är en av få kliniker som kan erbjuda allt inom både medicinsk och estetisk hudvård, säger Hudläkargruppens ägare Doktor Margareta Frohm-Nilsson.

Stadionkliniken bjuder på PT, muskelskanning av naprapat, massage, löpanalys, löpcoachning, yoga/pilates, läkarbesök och inspirationsföreläsningar.

–Träningen är på vår klinik på Valhallavägen, men en del pass är utomhus. Vi erbjuder allt inom träning, medicin och rehab. Vår grej är att det ska vara lätt att gå hela vägen från rehabträning till att kunna träna fullt ut med sin personlige tränare, säger Lillemor Hellkvist på Stadionkliniken.Text: Julia Kimell
Fotokollage: Derin Ivgen

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.