Välkomna våren med en träningsweekend på TanumStrands vackra anläggning

Våren närmar sig och hur härligt skulle det inte vara att kicka igång den med en träningsweekend ute i Skärgården? Träningsevent blir bara mer och mer populärt. TanumStrand har under de senaste åren medvetet fokuserat på träning och hälsa, vilket har resulterat i att fler och fler upptäcker deras träningsanläggning och är intresserade av att anordna event där. BoostCamp och Yoga Fusion är två populära event inom träning och hälsa som verkligen är uppskattade på TanumStrand. Närmast väntar YogaFusion i mars.

TaudienTraining på TanumStrand

TaudienTraining

14-15 april anordnas ännu ett träningsevent, denna gång är det TaudienTraining som arrangerar. Helgen bjuder på många olika träningsformer, allt från crossfitinspirerande träning till dans, yoga, konditionspass m.m. En perfekt möjlighet att testa ett nytt träningspass. Eventet är till för alla, tränad som otränad. Kanske vill du komma i bättre form eller bara passa på att unna dig en inspirerande helg fylld med träning och hälsa i fokus? Oavsett vilket är du varmt välkommen.

Förutom varierande, roliga och svettiga träningspass finns ett SPA att njuta av samt föreläsningar om kost, motion och säker träning. Instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare från TaudienTraining håller i programmet under helgen. Mer om TaudienTraining, helgens upplägg och bokning finns på deras hemsida.

TanumStrand är en perfekt anläggning för träning både inomhus och utomhus. Det ligger i Bohusläns vackra skärgård, precis vid Skagerraks strandkant. Hotell- och konferensanläggningen är en av Bohusläns största med 165 rum, 97 stugor, plats för egen gästhamn och plats för upp till 1000 gäster. Njut av god mat, aktiviteter och SPA samt den vackra utomhusmiljön.

TanumStrandLäs mer om TanumStrand här.

 

Text: Sofia Strand

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.