Tar du hand om din syn så som din övriga hälsa?

synfel memira

Fokuset på att ta hand om sin hälsa och sitt välmående är större än någonsin. Trots det lever 70 % av Sveriges befolkning med synfel. 3 av 4 personer skulle kunna få bukt med onödiga synfel med hjälp av en synkorrigerande operation. 

Närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet är synfel som skulle kunna korrigeras och kan ge stora vinster för dig i din vardag. Bara det faktum att slippa linser och glasögon kan ge en stor frihetskänsla. Kanske kan du också följa den dröm du alltid haft men som inte varit självklar med synfel? Att göra ett litet ingrepp som bara tar några minuter kan förändra ditt sätt att se på världen helt och hållet. 

Korrigera ditt synfel för ökad livskvalitet

Memira utför omkring 20 000 synkorrigerande operationer varje år. Tack vare lång erfarenhet och skickliga specialister inom området har de skapat helt nya förutsättningar för sina kunder. Detta med hjälp av en rad olika typer av operationer. Ögonlaser, linsimplantat och linsbyte är några utav behandlingarna du kan få. Dessa synkorrigerande behandlingar är välbeprövade och din säkerhet sätts alltid i första hand. Detta innebär att du som kund får genomgå en grundlig undersökning hos Memiras optiker för att du ska få den bästa behandlingen för just dina behov. 

Gör en undersökning hos Memira för att se om ditt synfel skulle kunna korrigeras. Att ta hand om din syn är lika viktigt som att ta hand om din övriga hälsa. 

▶︎ Läs mer och boka din synundersökning här!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras