SportHälsa´s marsnummer – idag med DN

SportHälsa´s marsnummer - idag med DN

Idag dimper nya numret av SportHälsa ner på hallmattan hos dig som prenumererar på DN, som en gratis hälsoshot till 17% av alla Stockholmare. Ett fullspäckat nummer med såväl matnyttig information som gripande livshistorier. Här presenterar chefredaktör Anna tidningen.

Jag älskar sociala medier, det snabba flödet där en nyhet når dig på sekunder och den direkta feedbacken jag kan få av dig som läser. Men visst är det något speciellt med en riktig tidning? Färskpressad och helt verklig, som prasslar sådär trivsamt när du bläddrar. Där du kan riva ut träningstips, recept och annat matnyttigt att spara.

Jag minns när jag som 5-åring målade och häftade ihop egna små tidningar. Sen bad jag min storasyster skriva den text jag önskade till. Små skapelser jag aldrig kunnat slänga, alla fina och unika på sitt sätt. Alla med en speciell känsla. 

SportHälsa´s marsnummer är inget undantag. Det är ett inspirerande sista nummer med Julia Kimell chefredaktör innan jag tog vid på slutet. Hon har gjort ett kanonjobb tillsammans med övriga redaktionen och det är en ära att ta över stafettpinnen. Nu är vi redan igång med planeringsarbetet inför nästa nummer och det känns jätteroligt att vara med från start. Att jobba tillsammans med ett fantastiskt team på SportHälsa mot samma mål – att få människor i rörelse. Få dig att må bra!

Nästa nummer blir med inriktning på löpning – en av mina favoritsporter och därför passande att inleda med. Men först ska vi fira det här…

Senaste SportHälsa bjuder på massor av intressant innehåll. Bland annat kan du läsa om ett stort tightstest, om powerbakning och recept av vår proteinbakexpert Linn, heta träningskläder, styrketräning i maskin, Ann Fernholm talat ut om hur socker kan påverka din hälsa, du får ta del av en gripande livshistoria av vår bloggare Maria och mycket mycket mer..

De flesta artiklar publiceras även på SportHälsa´s sajt och sockerdebatten tar vi ett steg längre genom att bjuda dig på ett exklusivt läsarevent med vetenskapsjournalisten Ann Fernholm. Kan hända att du sett det här förr, kanon i så fall, för jag hoppas verkligen att du kan komma!

SportHälsa´s läsarevent med Ann Fernholm på tema socker och hälsa

– När? 21 mars kl 18.00-20.30.

– Vad? Ann Fernholm ger en intressant föreläsning om hur socker påverkar ditt blod och din hälsa. Salming bjuder på en modevisning av sin vårkollektion + 25% rabatt på allt i butiken. Du kan vara med på en rolig tävling, blir bjuden på goda nyheter från våra samarbetspartners Svensk Potatis, Lily & Hanna Rawfood-glass och Nola Skogs. Du kommer även kunna göra en gratis hälsoanalys via Werlabs och får med dig en goodiebag med bland annat senaste numret av SportHälsa. 

– Var? Salming Concept Store Kungsgatan 19 i Stockholm.

– Pris? Eventet är helt gratis och förutom en intressant kväll får du med dig en goodiebag hem. Det är dock viktigt att du meddelar om du inte kan komma för att inte ta upp plats för någon annan.

– Hur? Mer information och anmälan här.

Varmt välkommen! /Anna

 

Text och foton: Anna Lissjanis

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras