Sov gott med en ergonomisk kudde från Royal Rest

Brukar du få ont i nacke, skuldra eller lider av andra smärtsymptom när du sover? Då är veckans produkt, presenterad i samarbete med Royal Rest, för dig – ergonomiska kuddar med utmärkelsen ”bäst i oberoende test” av Nyhetsbyrån TT.

Din kudde kanske känns mjuk och skön när du först lägger dig på den, men på lång sikt är det inte alls säkert att den gör dig gott. Tvärtom finns det en risk att den bidrar till stelhet och värk i nacken. Här kan en kudde från Royal Rest hjälpa dig.

Mindre värk – Bättre sömn – Högre livskvalitet

Royal Rests kuddar glider in mellan axelpartiet och nackkotorna, och fyller utrymmet mellan dem. Resultatet? Ryggraden hamnar i ett anatomiskt korrekt läge och hela nack- och skulderpartiet får stöd. Till skillnad från många av konkurrenternas alternativ behöver du dock inte tumma på komforten.

▶︎ Läs mer om de ortopediska kuddarna från Royal Rest här.

Många ortopediska kuddar består av ett enda material och kan därför uppfattas som antingen för hårda för att kännas bekväma, eller för mjuka för att göra någon nytta. Royal Rests är istället utformad med en hårdare kärna, som är inbäddad i ett mjukare material. Du får alltså det bästa av två världar! Det har lett till att kudden har fått bästa betyg i flera test, bland annat från nyhetsbyrån TT.

4 skäl till att välja en kudde från Royal Rest

1. Anatomiskt anpassad. Kudden har en låg och en hög sida, vilket gör att den passar alla skuldror.

2. Bra cirkulation. Du kan räkna med att kudden alltid är sval och skön tack vare den öppna porstrukturen.

3. Både avlastning och stöd. Kudden är utformad med stödkärnor i ett fastare material. I kombination med det mjukare materialet runt omkring betyder det att nacken både får avlastning och stöd när du ligger på den.

4. Bekvämlighet. Utöver allt detta är kudden helt enkelt riktigt skön, vilket ökar chansen för en god natts sömn.

”Jag rekommenderar alltid mina patienter att välja tryckavlastande, stabiliserande, ergonomisk kudde som komplement till träning och behandling då man får en avsevärt bättre, vilsam och avlastande sömn.”

/ Christian Carlsson, Fysioterapeut

Kuddarna finns både får vuxna och barn och kan även användas som ryggstöd.

Oavsett om du har problem från nacke och skuldror, eller bara vill sova gott så är det viktigt att du väljer kudde med omsorg.

▶︎ Beställ en ortopedisk kudde från Royal Rest här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.