Snygga fransar dygnet runt – Gianna testar fransförlängning

Snygga fransar dygnet runt – Gianna testar fransförlängning

Till nästa tidningsnummer av SportHälsa har vi testat hur bra olika mascaror tål svett och andra påfrestningar du kan tänkas utsätta ögonfransarna för under sommaren. Testet kommer du även kunna ta del av här på sajten, men ytterligare ett alternativ för fina fransar utan smink är fransförlängning. Hur det går till, ser ut, fördelar, nackdelar och kostnad berättar Gianna om i veckans skönhetstips.

En fransförlängning tar nästan 2 timmar att utföra. Jag tyckte det var härligt att ligga ner, blunda och lyssna till skön musik under tiden mina fransar blev fixade. Här kan du se skillnaden före och efter.

Jag är väldigt nöjd med fransarna, men det tog några dagar att vänja sig vid förändringen. Fördelarna jag ser förutom att du kan få precis så långa och täta fransar som du önskar, är att det är skönt att slippa sminka sig under sommaren. Du slipper ”panda looken” med mascara runt ögonen istället för på fransarna på grund av svett vid träning, i sol, vind och vid bad. Dessutom spar du tid genom att vakna upp färdigsminkad direkt på morgonen.

Undrar du hur det gick till så limmas en frans fast på min riktiga frans och sedan torkas limmet. Skötselråden är många och de kan skilja sig beroende på vilket material salongen använder på fransarna. Rekommendationen är att fylla på fransarna var tredje vecka då vi tappar fransar varje dag naturligt och då följer lösfransarna med. Tidsåtgången för att fylla på fransar som lossnat och priset är de enda nackdelarna jag ser.

Priserna varierar mellan 1000 kr-1500 kr och påfyllning kostar mellan 500 kr-1000 kr beroende på salong, samt vilken utbildning och erfarenhet personen som hjälper dig har.

Text och foto: Gianna Troyse. Följ gärna hennes blogg om träning, hälsa, skönhet och vardagsliv här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.