SlvrbckWear – träningskläder som gör skillnad

Många som tillfrågas om vilka egenskaper som är viktigast när det gäller träningskläder svarar “snygga, sköna och funktionella”. Med SlvrbckWear får du allt det – och lite till.

Det finns mycket att välja på och rätt träningskläder är inte alltid det lättaste, varför vi vill presentera nya märket SlvrbckWear. Alla gillar ju snygga träningskläder, men vill även att de ska sitta bra hela träningspasset. Inte glida ner, skava eller vridas.

SlvrbckWear

För att trivas när du tränar är det viktigt att välja sköna träningskläder och det finns även många fördelar med funktionsplagg. Materialen i dessa plagg transporterar bort svett och fukt från kroppen. De har även ofta smarta detaljer som till exempel ficka för mobilen.

Men hur skönt och funktionellt det än är, så vill man ju alltid känna sig snygg när man tränar också, eller hur?

SlvrbckWear

Träningskläder med rätt attityd – som gör skillnad

SlvrbckWear är allt det vi tidigare nämnt. Sköna, funktionella och snygga – men genom att välja dessa träningskläder, stödjer du även Alla Kvinnors Hus och Hjärnfonden. Grundaren Jenny Lopes Da Silva har nämligen själv levt i en våldsam relation, men hon lyckades rädda både sig själv och sin dotter tack vare en kvinnojour. För en tid sen fick hon även beskedet att hennes pappa har diagnostiserats med Alzheimers sjukdom.

Vid varje plagg som köps, doneras alltså en summa direkt från vinsten till dessa två viktiga organisationer, som ligger företaget extra varmt om hjärtat. Din träningskomfort ökar, samtidigt som du hjälper andra.

Känn dig stark och bekväm när du tränar

SlvrbckWear har flera härliga kollektioner. Men det alla har gemensamt är sköna material för perfekt passform, snygga modeller och fina färger som kan mixas och matchas efter tycke och smak.

I dagarna släpptes även den helt nya kollektionen ‘Chic’, där sportigt möter elegans. Du får otroligt flexibla och mjuka träningskläder, med tidlös look och shapingeffekt. Passar lika bra till träning som till AW:n!

Vill du också träna i designade träningskläder där du känner dig stark, bekväm, och samtidigt gör nytta? Läs mer och spana in SlvrbckWear här. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras