Skäm bort din mamma på morsdag 26 maj – 5 lyxiga presenttips

Söndag 26 maj är det dags att fira alla kära mammor på morsdag. En dag att påminna din mor om hur viktiga hon är och skämma bort henne lite extra. Här hittar du 5 tips på lyxiga presenter till morsdag, för kropp och själ.

Den bästa gåvan är alltid din tid och kärlek, men det kan även vara roligt att få överraska sin mamma på fler sätt. Vad gillar hon? Vad tror du hon skulle må bra av? Vi hjälper dig med några tips på presenter till morsdag för olika slags mammor.

5 lyxiga presenter till morsdag

1. Vackra lockar, mjuka vågor eller glänsande rakt hår från Remington

Remington Curl & Straight Confidence är den perfekta 2 i 1-gåvan som både kan ge mor vackert vågigt hår, lockar eller blankt och platt. Längst med plattången finns små kammar som ser till att håret håller sig på plats under stylingen och en kall tipp som gör det enkelt att använda med en hand.

De vridna plattorna underlättar stylingen och avancerad, anti-statiska keramiska beläggningen ger bättre glid och hår utan statisk elektricitet. Du kan enkelt välja optimal temperatur för just ditt hår och uppvärmningstiden är bara 30 sekunder. Dessutom stänger den av sig själv efter 60 minuter om du råkar glömma den på.

Pris 899 kr på lyko.se

2. Ätbara morsdagstips från Haupt Lakrits

Haupt Lakrits erbjuder söt- och saltlakrits, chokladöverdragen lakrits samt lakritsprodukter för matlagning och bakning. Gemensamt för alla produkter är omsorgen kring ursprung, tillverkningsmetoder och ingredienser.

 • RABARBER
  Till mamma som älskar crème brûlée, här med lite tuffare attityd. Tänk dig vit choklad, långkokt, lagrad söt lakrits, rabarber av finaste sort och jordgubbar parfymerade med rosor. Årets sommarsmak i Limited Edition.
 • MOOMINMAMMA
  Muminmamman har i böckerna nästan alltid karameller i sin väska och därför passar denna godsak extra bra. Dulce de leche-choklad med en lätt karamellton tillsammans med lingon och en frasig ”hemlig” ingrediens.
 • KÄRLEK
  Överraska med en klassisk romantisk kombination av torkade rosor och rosenolja samt jordgubb, hallon, vanilj, choklad och lakrits. Gott till ett glas champagne.

Presenterna hittar du här på lakrits.se för 89-110 kr per burk.

3. Friskt och vackert hår från HairLust

Innovativ hårvård med hållbarhetstänk för alla – oavsett hårtyp eller hårfärg så gör HairLust det möjligt att få ett långt, friskt och vackert hår. Du ska varken behöva kompromissa med ekonomi eller miljö.

 • Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner – veganska, ekologiska och fria från parabener och SL-sulfater. Skandinaviska produkter som innehåller aktiva ingredienser och näringsämnen som motverkar torrt och trist hår. Djupt återfuktande och hjälper till att hålla håret friskt, långt och starkt.

Ett kit med båda produkterna hittar du för 389 kr här hos thehairlust.se.

4. Förmedla det du känner med blommor från Interflora

Visa dina känslor genom att skicka ett blombud. Få gåvor är så äkta och levande. Lockar till leende, förgyller ett helt rum och sprider god doft. Hos Interflora hittar du blommor från närmare 600 butiker och ombud över hela Sverige.

 • Mors dag-bukett. En underbart vacker bukett som passar alla mammor. Mors dag-buketten innehåller rosor, alstroemeria, daggkåpa och grönt. Pris, från 375 kr.
 • Bukett till mor. Den perfekta uppvaktningen till alla mammor på Mors dag. Den innehåller lövkojor, prärieklocka och stjärnflocka. Pris från 325 kr.
 • Pionfrossa. En fantastisk bukett med pioner, lövkoja och daggkåpa. Pris från 475 kr.

Fler vackra blombuketter till mor hittar du här hos Interflora.

5. Naturligt vacker hy med Eco-Chic

Låt mor framhäva sin skönhet med produkter från Eco-Chic. De är inte bara är ekologiska och naturliga, utan även veganska och cruelty-free. Dessutom är de fina att titta på, luktar gott och fungerar!

 • Nude makeup – Rouge, Rougeborste och Primer refill i en söt linne-väska, just nu 250 kr (ord. pris 499 kr). För fler fina produkter till specialpris, kika in här.

Grattis till alla fantastiska mammor!

1 Comment

  Lämna Ett Svar

  Din e-postadress kommer inte att publiceras.