Så laddar fotbollslandslaget upp inför EM

Nedräkning för det 1 år försenade fotbolls EM är i gång för fullt. EM-truppen är inte spikad ännu, men uppladdning är i full gång. Fotbollsentusiaster och spelbolag över hela landet följer nu varje steg spelarna tar,  hur mycket speltid de får i sina klubbar och om det kanske finns någon bubblare kvar som kan slå sig in i EM truppen. Inte minst bettingbolagen följer varje steg, och för spelsugna så finns ex. Bet365 code

När det kommer till spelbolag har ju också Sverige kanske kändaste spelare nyligen varit i hetluften i och med Zlatans comeback till landslaget, men också den nyliga problematik som uppkommit i och med Zlatans delägarskap i spelbolag vilket visat sig vara emot gängse regler. Så just nu när detta skrivs så väntar vi för fullt på att få höra mer om vad eventuella påföljder Zlatans deltagande i EM ex. kan vara i fara.

Alla med samma mål, är det i år Svenska landslaget ska kunna gå till final. Att förbereda sig inför ett EM innebär att inte lämna någonting åt slumpen, allt planeras i minsta detalj. Till sin hjälp har spelarna läkare, massörer och fysioterapeuter och alla jobbar för fullt för att spelarna ska hamna i sitt livs form inför EM.

Uppladdningen har delvis skett med hjälp av landskamper, men också med hjälp av VM landskamper som går parallellt inför nästa års VM spel. Det har gett ett utmärkt tillfälle för förbundskaptenen Janne Andersson att fundera över vilka spelare som är de bästa att ta med till sommarens EM.

Inför EM så har Sveriges lottas in i en grupp tillsammans med Slovakien, Polen, Spanien och så slutligen Sverige. Vägen till slutspelet och vidare från gruppen går via antingen en första plats i gruppen, där det på förhand svåraste motståndet känns som Spanien.  Annars känns det som en ganska bra möjlighet för Sverige att sluta på en andra plats då vi borde ha goda förutsättningar att kunna vinna över både Polen och Slovakien. Tittar man på FIFAS världsranking är Sverige idag rankat på plats 18, medan Polen innehar 21:a platsen medan Slovakien huserar på 36:e plats.

Sverige förväntas träninagspela två landskamper inför EM mot Finland och Danmark innan avfärden mot årets mästerskap väntas.

Första matchen som inleder EM för Sverige är mot absolut svåraste motstånd, Spanien med avspark den 14:e juni kl 21:00. Sedan följer i tur och ordning match mot Slovakien den 18:e juni klockan 15:00 och avslutningsvis spelar vi mot Polen den 23:e juni klockan 18.00. När dessa omgångar är färdigspelade hoppas vi att landslaget har lyckats med utmaningen att ta sig vidare till nästa omgång som minst 2:a i gruppen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.