Så hittar du ditt rätta element – 5 sätt att boosta själen Elements Spa, Clarion Hotel Stockholm

Så hittar du ditt rätta element - 5 sätt att boosta själen

När unnade du dig lite sinnlig egentid senast? En fin julklapp till dig själv hittar du på betryggande gångavstånd från Skanstulls t-bana på Södermalm – Elements Spa. En fristad för kropp och själ, där du kan koppla bort vardagsbestyr och decembermörker för en stund. Läs om fem njutbara behandlingar; Spa och relax eller hur du laddar batterierna med ett avkopplande yogapass.

Fem njutbara upplevelser på Elements Spa som boostar kropp och själ

1. Elemis Spa ritual. Ge dig själv en välgörande och djuprengörande helkroppsbehandling med lyxiga hudvårdsprodukter från Elemis som främjar både immunförsvar och cirkulation. Du utför själv en helkroppsbehandling och kombinerar den med bastu och dusch, helt i din egen takt, och går hem som en helt ny människa.

2. Träning. Med träning kommer balans, perspektiv och lugn. Som gäst på Elements Spa får du tillgång till ett välutrustat gym med allt du behöver inom kondition och styrketräning, liksom ett inspirerande gruppträningsutbud och egen yogastudio. Här kan du också testa Body Wheel, ett nytt, funktionellt träningskoncept med fokus på styrka och rörlighet. 

3. Spa Massage och Bodywrap. Vad kan vara mer välbehövligt än en massage för att frigöra spänningar och inre stress? Aromainpackning, värme och väldoftande produkter från Elemis kombinerat med massage av nacke och rygg. Ljuvligt, stärkande och avkopplande.

4. Bastu. Unna dig en meditativ stund i bastun, för stärkt immunförsvar, bättre blodcirkulation och en bevisad detoxeffekt som återger huden förlorad lyster. Du väljer förstås själv mellan ång och torrbastu.

5. Spapaket och hotelövernattning. Ett lyxigt miljöombyte kan göra underverk för själen. Varför inte förlänga din Spavistelse med en hotelövernattning på Clarion Hotel tillsammans med någon du tycker om? Flertalet behandlingar går att njuta i par och kombinera enligt önskemål. Kvalitetstid när den är som allra bäst.

På Elements Spa ingår alltid morgonrock och tofflor i din Spa-entré, liksom frukt, te och tillgång till bastu, relax, pooler, gym och dagens gruppträningspass. Du finner all info kring bokning och aktuella erbjudanden på hemsidan: www.elementsspastockholm.com

Text: Jennie Nysted Frilansskribent

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.