Så blir du frisk och stark inför vintern – BoostCamp TanumStrand 29/9-1/10

Så blir du frisk och stark inför vintern

En tid med mörker och kyla närmar sig, vilket utmanar både den fysiska och mentala hälsan extra mycket. Men det finns sätt att boosta dig inför detta. Unna dig en weekend som kommer ge tillräckligt med inspiration och verktyg för att må som bäst en lång tid framöver. En perfekt kick off för ett frisk och starkt vinterhalvår!

BoostCamp TanumStrand

Vad: Träning, helpension med hälsosam kost, föredrag, spa, magisk natur, kända profiler.

När: 29 september till 1 oktober.

Var: TanumStrand, på Västkusten.

Pris: 795 kr - 3595 kr (beroende på val av paket).

Boka: På eventets hemsida.

Äntligen är det dags för succén BoostCamp TanumStrand igen – ett lekfullt och inspirerande träningsevent i fantastisk skärgårdsmiljö 29 september till 1 oktober. Med hälsoexperter som Karl Dyall, Maria Stjernqvist, Lotta Rahm, Anna Rosander och Jonna Martinsson i täten får du ta del av de bästa råden och oförglömlig inspiration.

Reser du ensam, med partner, familj, vänner eller kollegor? Är du vältränad eller vill komma i bättre form? Det spelar ingen roll, det här eventet är till för att alla, oavsett bakgrund och ambitioner, ska känna träningsglädje och gemenskap. Du får möjligheten att prova på nya roliga träningsformer som cirkelträning med partypuls, showdance, stationsträning både inne och ute, crossfit, löpteknik, bål och rörlighet och mycket mer. Mellan träningspassen kan du även ta del av intressanta föredrag av erfarna inspiratörer inom ämnet.

”Socialt, avslappnat och roligt! Här umgås man med både nya och gamla vänner.” 

Varva träningen med en skön stund i hotellets SPA, njut av god och hälsosam mat, omgiven av fantastisk natur. Mellan de arrangerade aktiviteterna rekommenderas en promenad längs någon av de vackra naturstigarna som TanumStrand erbjuder.   

Du väljer själv om du vill boka paket för hela eventet BoostCamp fredag till söndag (två övernattningar), lördag till söndag (en övernattning) eller endast dagsbiljett för 1 eller 2 dagar. Mer infomation om paketen och priser hittar du i BoostCamp TanumStrands prislista.

En av huvudprofilerna under BoostCampen är Karl Dyall, en av Sveriges mest framgångsrika musikalartist och dansare. Han är också en stjärna inom crossfit och är en av grundarna till träningscentret CrossFit Solid i Stockholm. Häng med i Karls fartfyllda och pulshöjande pass, samt inspireras av hans hälsosamma livsstil.

”Jag vill lyfta alla mina deltagare, ge dem en palett av övningar och en mental goodiebag om hur man kan leva hälsosamt” säger Karl Dyall.

Andra inspirerande hälsoprofiler under BoostCamp TanumStrand är:

– Jonna Martinsson, hälsostrateg och hälsoinspiratör. Hon coachar både företag och privatpersoner med sitt egna företag och har en lång erfarenhet inom träning och hälsa. En riktig energi- och glädjespridare som du får möjlighet att träna med under helgen.

– Lotta Rahm, utbildad hälsoutvecklare/kvalitetssamordnare, Lic. Träningsinstruktör, löpledare och mental coach är bara några titlar på hennes långa meritlista inom träning och hälsa. Lotta kommer bland annat att hjälpa dig att slipa på din löpteknik, rörlighet och styrka.

– Maria Stjernqvist, Leg sjuksköterska, personlig tränare, mental coach och livsstilscoach. Hon brinner för att utbilda och inspirera människor till att nå sina mål. Maria kommer att bjuda på energi och glädjefyllda pass under helgen.

– Anna Rosander, hälsopromotör, personlig tränare, Nia och Somaticsinstruktör. Hon kommer under helgen att instruera dig till en bättre kroppsmedvetenheten och hjälpa dig att frigöra spänningar och stela muskler.

Vid Skageracks strandkant mitt emellan välkända Fjällbacka och Grebbestad på Västkusten ligger guldkornet TanumStrand. Spahotellet har öppet året runt och satsar helhjärtat på välmående, träning och avkoppling i en magisk miljö med havet som granne. TanumStrand är ett av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 165 rum, 97 stugor och en egen gästhamn. Här finns möjlighet för övernattning, middagar, konferenser för alla sällskap, SPA och dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Se hela årets aktiviteter och evenemang i TanumStrands Kalender.

Unna dig en helg fullspäckad med träning, glädje, gemenskap och avkoppling, med saltstänk från havet och en magisk vy för ögat. Se till att säkra din plats och hitta mer information om eventet här.

Text: Martina Norling

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.