Hållbar, skadefri löpning med Power Plate och Run Injury Free

Power Plate är en vibrerande plattform som hjälper användaren att värma upp snabbare, prestera bättre och återhämta sig på kortare tid. Den får användaren att må bättre genom att stimulera naturliga reflexer, öka muskelaktiviteten och förbättra cirkulationen. Power Plate förstärker varje naturlig rörelse, enkel som avancerad, jämfört med om den utförs på golvet.

Run Injury Free är ett koncept som tillsammans med Power Plate utvecklar din löpning och minskar risken för skador. Dr. Emily Splichal, podiatrist och specialist på mänsklig rörelse, har tillsammans med Power Plate skapat detta träningsprogram. Det är specifikt för löpare, med fokus på övningar som förebygger skador. Syftet med konceptet är att hålla sig skadefri, förbättra sitt rörelsemönster och återhämta sig snabbare mellan löppassen.

I programmet coachar Splichal dig till ett optimalt rörelsemönster. Med barfota aktiveringsövningar och Power Plates vibrationer kommer du kunna bygga upp en säker framtid med löpning. Här hittar du mer information.

Det här konceptet är inriktat på löpare, men Power Plate som träningsredskap passar alla. Musklerna aktiveras djupare, via vårt naturliga reflexsystem. Du använder mer muskelmassa, vilket gör att träningen blir effektivare. Du behöver helt enkelt inte träna lika länge. På powerplatesverige.se kan du läsa mer om produkten och dess fördelar.

Power Plate är ett unikt träningsredskap som är effektivt och skonsamt för kroppen. Det passar både motionärer och elitidrottare, ung som gammal.

Fakta

65 % av alla löpare blir skadade

50 % av alla skador är återkommande

15 % av alla som löper får Hälsporre

40 % av alla som löper har Löparknän

I programmet ingår

  • En Personal Power Plate
  • Häfte som förklarar programmet
  • Coachingvideor för löpning
  • Boken Barefoot Strong av Dr Emily Splichal
  • Naboso Technology träningsmatta
  • Naboso Technology Power Platematta
  • Massageboll
  • Supportgrupp på Facebook
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.