Roligare micropauser med Boxbollen

Veckans produkt presenterad i samarbete med Boxbollen

Gör det roligare och barnsligt enkelt att undvika långa perioder av stillasittande med Boxbollen. Samtidigt förbättra du din koordination, reflexerna och kroppskontrollen.

Vi alla vet att det inte är bra att sitta stilla i för långa perioder. Men ärligt talat – att ställa sig upp och göra några burpees en gång i timmen är inte särskilt spännande. Och de flesta av oss har varken ekonomi eller utrymme för att utrusta hemmet eller kontoret med ett fullskaligt gym.

Finns det sätt att göra micropauserna roligare på ett enkelt sätt? Jo, nu gör det faktiskt det. Boxbollen är nämligen den perfekta lösningen. Det är ett redskap som består av en mjuk boll som med hjälp av ett elastiskt snöre fästs i ett justerbart pannband.

▶︎ Läs om Boxbollen här.

Roliga utmaningar

När du behöver ta en paus från jobbet kan du försöka slå på bollen så många gånger som möjligt utan att missa, eller kanske försöka få in så många slag som möjligt på en minut. Har du iOS finns även en beta till deras kommande app att ladda ner (som snart även släpps för Android) med roliga utmaningar.

Du kommer inte bara få upp flåset och behöva använda de flesta delarna av kroppen, utan också förbättra koordinationen, reflexerna och kroppskontrollen. Du kommer dessutom ha det kul under tiden!

20 % rabatt

Som om det inte var nog så kostar den bara 249 kronor och tar knappt någon plats alls. Men se upp för det är stor chans att de yngre familjemedlemmarna kommer vilja låna den …

Är du nyfiken på hur Boxbollen fungerar? Kolla in videon nedan som demonstrerar hur du kan göra dina micropauser betydligt effektivare och roligare på en och samma gång. Och blir du sugen på en egen eller att ge bort i present får du just nu 20 % rabatt vid köp av två eller fler produkter.

Så här använder du Boxbollen

▶︎ Läs mer och beställ Boxbollen här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.