Rödbetsjuice från Herrljunga Rå – hälsa på flaska

Veckans produkt presenterad i samarbete med Herrljunga Rå

Det finns juice – och så finns det rödbetsjuice från Herrljunga Rå. Lär dig mer om skillnaden mellan olika sorter, samt alla fördelar du får av den goda drycken.

När du ska köpa juice finns det oftast mängder av märken och smaker i kyldisken, vissa lite nyttigare, andra lite godare. För dig som inte vill behöva välja rekommenderar vi en nylanserad rödbetsjuice från Herrljunga Rå.

Herrljunga Rå producerar naturliga juicer, av 100 % frukter och grönsaker, kallpressade rakt ner i flaskan utan några som helst tillsatser eller upphettning. Juicerna görs helt för hand av säsongens bästa frukter och grönsaker, vilket betyder att du får helt färska och obehandlade nyttigheter samlade i en flaska. Genom att kallpressa får du inte bara den bästa smaken, alla nyttiga antioxidanter, levande enzymer, vitaminer och mineraler blir också kvar. Juicen är med andra ord så nära färsk frukt och färska grönsaker som du kan komma, med en uppfriskande blandningar för att få den bästa smakupplevelsen.

▶︎ Läs mer om rödbetsjuice från Herrljunga Rå här.

Hälsofördelar med rödbetsjuice från Herrljunga Rå

Först på senare år har rödbetan börjat få den uppmärksamhet den förtjänar. Inte en dag för tidigt, eftersom denna vackra rotfrukt är rik på både järn, vitaminer och ger dig en massa andra hälsofördelar. En av nyheterna från Herrljunga Rå är just rödbetsjuice, som för smakens skull även har blandats upp med äpplen och svarta vinbär.

6 anledningar till att du bör dricka rödbetsjuice

Ta hand om dig!

▶︎ Här hittar du Herrljunga Rås produkter.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.