Rivstarta din höst med en stark och frisk kropp

modifast

Veckans produkt presenterad i samarbete med Modifast

Att hinna jobba, umgås med vänner och familj och dessutom få vardagen att gå ihop är en ekvation som inte alltid är helt enkel. Fysisk aktivitet och bra mat kan då bli åsidosatt, men är som bekant två viktiga ingredienser för att du ska må bra både fysiskt och mentalt. Så här kan Modifast underlätta för dig.

Näst intill alla är väl medvetna om att fysisk aktivitet och näringsrik mat är viktigt för att må bra och undvika sjukdomar. Trots det kan det vara svårt att både motivera sig och hitta inspiration till att faktiskt få in de två faktorerna i sitt liv. Det är här Modifast-aktiviteten ”Lättare tillsammans” kommer in i bilden – allt för att ge dig de rätta verktygen för hållbara vanor med god kost och motion, så att din kropp ska hålla livet ut. En livsstilsförändring är lättare att genomföra tillsammans! 

Modifast gör det ”Lättare tillsammans”

Modifast erbjuder kost- och måltidsersättningar för dig som vill gå ner i vikt. Dessa är utformade enligt nationella regelverk som säkerställer att du får i dig den näring du behöver för att din kropp ska må bra. Modifast ger dig snabba resultat vilket skapar mer motivation att förändra beteenden och skapa nya långsiktigt sunda vanor. 

Kort om kost- och måltidsersättningar:

Kostersättning är produkter i pulverform vars syfte är att ersätta all vanlig kost under en specifik tidsperiod. Denna typ av ersättning följer särskilda regelverk för att säkerställa att din kropp får i sig allt den behöver när man utesluter all annan mat. Modifast kostersättningar kommer i antingen drycker, puddingar, gröt, pastarätter eller soppor.

Måltidsersättning kommer ofta i form av bars eller färdigblandad dryck och används för att ersätta enstaka måltider under en dag. Måltidsersättningar följer inte samma regelverk kring näringssammansättningen som kostersättningen. Därför ska dessa inte användas när man ersätter all vanlig kost under en och samma dag, utan används i kombination med vanliga måltider.

Rivstarta hösten med en stark och frisk kropp

Lättare tillsammans går ut på att du tillsammans med andra får lära dig hur du ska hålla igång fysiskt och hur kosten påverkar din kropp. Men hur fungerar då Modifast-metoden som aktiviteten utgår från? De två första veckorna ersätts samtliga måltider med Modifast för att påbörja viktminskningen. Under den tredje veckan återintroduceras frukost och därefter lunch för att i lugn och ro kunna genomföra förändringar i en måltid i taget. 

Du kommer få verktyg och hjälp för att kunna sätta upp rimliga mål för dig själv och din viktnedgång. Upplägget följer du under sex veckor. Under hela perioden skickas inspirerande mail flera gånger i veckan fyllda med information om kost, fysisk aktivitet och beteendeförändring för att hålla motivationen på topp. I upplägget ingår också träningspass som du utför hemma, och fokuserar på att bygga upp en stark och frisk kropp, med i stort sett bara kroppsvikt som redskap. Passen är endast 15 minuter långa – något alla kan frigöra tid för! 

Fram till den 23/8 kan du anmäla dig till Lättare Tillsammans på modifast.se. Ta chansen att börja hösten med en stark, sund och frisk kropp och gör det tillsammans med andra! 

▶︎ Läs mer om aktiviteten och passa på att anmäla dig!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.