Presenttips till Fars dag 11 november

Pappa är värd all uppmärksamhet han kan få, men har du idétorka på hur du ska fira honom? Här hittar du några fantastiska presenttips till Fars dag 11/11, passande till den sportige och hälsomedvetna pappan.

Presenttips till Fars dag 11/11

presenttips till Fars dag

Skönt och snyggt till pappa från Salming Underwear.

1: Neeron 2-pack boxer Blue/Navy 299 kr.  

2: Neeron 2-pack boxer Red/Grey 299 kr

3. 3-Pack strumpor i snygg presentförpackning 169 kr.

 

presenttips till fars dag

Lena kinder till pappa med hjälp av Northern Lights Rakhyvel.

Hyveln har ett fembladigt system och trimmer för svåråtkomliga ställen. Mjukgörande del vid bladen för att passa känslig hud. De fembladiga rakbladen är utbytbara, ett blad medföljer. Finns att köpa hos Apotea.

 

presenttips farsdagTa hand om pappas mustasch lite extra med en present från NÕBERU.

Movember är en internationell kampanj för att uppmärksamma manssjukdomar, särskilt prostatacancer. För att symbolisera kampanjen uppmanas män odla mustasch under november månad. Ta hand om mustaschen lite extra med NÕBERU OF SWEDENs särskilda Movember-box som också är en perfekt present till en man du tycker om!

Erbjudande: Värde 1 005 kr, köp nu för 599 kr

 

presenttips fars dag

Unna pappa ett riktigt konditionspass i fars dag present.

Visste du att badminton är världens andra mest spelade sport och räknas faktiskt även som världens snabbaste bollsport? Eller att squash inte bara är en grönsak utan även en fenomenal och hälsosam racketsport? Både badminton och squash är väldigt enkelt för nybörjaren att komma igång med och är ett fantastiskt sätt att träna sin kondition och snabbhet.

Med bland annat 19 badmintonbanor och 6 squashbanor så räknas Enskede Rackethall som en av Stockholms största och mest kompletta rackethallar.

Efter ett svettigt pass på banan så passa även på att bjuda pappa på lunch i cafeterian där det serveras hemlagad dagens lunch, läckra pajer, goda fräscha sallader, smörgåsar, kaffe och den lilla kakan. (Dagens lunch serveras vardagar 11.00-13.30, med reservation för slutförsäljning)

Prisexempel Squash – vardag före 15.30 105kr/30 min
Prisexempel Badminton – vardag före 15.30 150kr/timme

Racketar går att hyra eller köpa och bollar finns till försäljning. Läs mer om Enskede Rackethall och hur du bokar bana här.

Säkra pappas vinterlöpning med Saucony Peregrine 8 ICE+

Saucony Peregrine 8 ICE+ är en perfekt vinterträningsko med en yttersula av Vibram Artic Grip som ger bra grepp på isiga gator. Skon har ett extra varmt och vattentätt membran, samt EVERUN livslång stötdämpning med 83% eneriåtergivning som inte påverkas av kyla. Skons vikt är 295 gram och den har 4 mm dropp.

Pris 1799 kr. Du hittar Saucony Peregrine 8 ICE+ i välsorterade butiker, som Intersport och Löplabbet.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.