Pizza bianco på brödfri vitkålsbotten – recept för dig som vill njuta näringsrikt

pizza bianco

* Recept på Pizza Bianco innehåller reklam för For Real Foods *

Älskar du Pizza Bianco eller är sugen på att prova, samtidigt som du vill äta hälsosamt? Tyvärr innehåller traditionell pizza i princip mest tomma kalorier och är ofta väldigt näringsfattig. Nu finns det dock pizzor som både fyller dig med näring och smakar fantastiskt gott. Too good to be true? No, it’s For Real!

En klassisk Pizza Bianco ger tillfredsställelse för stunden men är inte någonting som kroppen mår bra av varje dag. Det fantastiska är dock att en pizza kan vara näringsrik och innehålla massvis med vitaminer och mineraler som kroppen behöver. For Real Foods gör pizzadeg på ett unikt och hälsosamt sätt, utan tillsatser och med en hög andel kvalitativt protein. En brödfri botten bakad på svenskodlad vitkål eller svensk kvalitetskyckling. De är helt fria från gluten och spannmål vilket gör dem tillgängliga för fler. En fördel miljömässigt är att pizzorna är frysta och därmed minskar svinn.

Brödfria pizzor och pizzabottnar med massa smak och bra råvaror!

Pizza BiancoToppingen på pizzan är lika viktig. For Real Foods har lagt mycket tanke bakom deras smakkombinationer och råvarorna är noga utvalda. De har 5 färdigtoppade pizzor i olika smaker. Deras vitkålsbottnar finns även utan topping så att du själv kan göra din egen favoritpizza. Pizzorna säljs hos ICA, Coop, Hemköp och Mathem.se.

Här hittar du alla butiker som har pizzorna! 

Det ska vara gott att äta hälsosamt

Riktig mat är vad kroppen behöver, med råvaror som är kvalitativa och näringsrika. Pizzorna från For Real Foods innehåller ingredienser som ger dig just det, samtidigt som de ger tillfredsställelse för stunden. Mat är en stor del av livet, att kunna ge kroppen näring och samtidigt njuta av det vi äter är fantastiskt.

For Real Foods Pizza Bianco

Vill du testa en riktigt god pizza? Den här läckra varianten rekommenderar vi.

Pizza Bianco med avokado, zucchini och fetaost

Ingredienser fyllning:

 • Brödfria pizzabottnar, 2-pack
 • Färskost
 • Fetaost
 • Citron
 • Ruccola
 • Vitlök
 • Zucchini
 • Pinjenötter
 • Avokado
 1. Hacka lite ruccola och blanda med färskost, citronsaft, salt och peppar.
 2. Skiva vitlök och zucchini tunt och rosta pinjenötter.
 3. Bred ut färskostblandningen på pizzabottnen, fördela vitlök och zucchini och smula fetaosten över pizzan.
 4. Grädda pizzan mitt i ugnen på 220 grader i 5-7 minuter tills osten smält.
 5. Ta ut pizzan och toppa med ruccola, skivad avokado, pinjenötter och ringla över olivolja.
 6. Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar och hugg in.

► Läs mer om de olika pizzorna och dess innehåll på For Real Foods!

Om FOR REAL! FOODS 

FOR REAL! FOODS vill bidra till en hälsosammare värld genom att göra det enklare att välja rätt. Att äta bra handlar för oss om mer än att äta en speciell diet, räkna kalorier eller fokusera på specifika näringsämnen. Det handlar om att äta riktig mat. I vår lilla fabrik i Skärhamn på Tjörn jobbar vi varje dag med att testa, utforska och utveckla nya produkter där råvaran står i centrum. Vi vägrar kompromissa. Varken med ingredienser, näring eller smak. Vi vill ge kroppen vad den behöver och hjärnan vad den vill ha. Vi vill ge dig RIKTIG mat!

 

Text: Sofia Strand

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.