Påskpasset – tidseffektiv träning med 3 kombinationsövningar

Påskpasset - tidseffektiv träning med 3 kombinationsövningar

Kombinationsövningar är ett av alla sätt för dig som önskar tidseffektiv träning,  kanske under påskhelgen? Här hittar du 3 effektiva övningar där du både får upp pulsen och tränar hela kroppen genom att sätta ihop olika rörelser.

Påsken är här och med den – tidseffektiv träning!? Som alla högtider flyttar många av oss fokus från ansträngning till att ha det gott ihop med familj och vänner, men träningen är dock också en del som kan förhöja din njutning. Därför bra att hålla i, men om du önskar mer tid för det andra är korta pass som detta med kombinationsövningar att föredra.

Kombinationsövningar är ett av alla sätt för dig som önskar tidseffektiv träning. Övningar där du både får upp pulsen och tränar hela kroppen genom att sätta ihop olika rörelser. Här visar vi dig tre övningskombinationer som tillsammans ger ett heltäckande och tidseffektivt träningspass.

Tidseffektiv träning med 3 kombinationsövningar

1. Marklyft + rodd med skivstång. Kom ner i ett marklyft – upp och dra mot nedre delen av magen i en rodd.

2. Bulgarian Split Squat/Enbensutfall + axellyft framåt med viktplatta. Kom ner i ett utfall – upp och lyft viktplattan i brösthöjd (på ett eller två ben).

3. Push-up/armhävning + planka med benindrag. Utgå från en stark plankpossition – kom ner i en armhävning samtidigt som du suger ena knät fram mot armbågen. Upprepa med andra benet nästa armhävning.

Upplägg: Dessa 3 kombinationsövningar kan du antingen köra direkt efter varandra i 3 varv eller en i taget med exempelvis 3 x 12 repetitioner.

Heja dig som testar och GLAD PÅSK!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.