Onanera dig till bättre välmående

onanera

Att onanera har minst en fördel – det är fantastiskt härligt! När du väl upplevt en orgasm är det mycket troligt att du gärna vill uppleva en till. Och ännu en, och ännu en. Dessutom kan förbättra ditt förhållanden och/eller ditt eget allmänna välmående.

Även om njutningen är det mest attraktiva med att onanera så finns det faktiskt mängder av andra hälsofördelar. Det har nämligen visat sig att regelbunden egen-kärlek kan vara bra både för den fysiska och psykiska hälsan.

Hälsofördelar med att onanera

Att onanera släpper loss sexuella spänningar. Det “lättar på trycket” och tillfredställer på ett härligt sätt utan någon som helst risk för att drabbas av könssjukdomar eller oönskade graviditeter. Det kan också leda till bättre sömn, släppa på muskelspänningar, och reducera stress. Det kanske trots allt inte är så konstigt att doktorerna förr i tiden brukade rekommendera onani som botemedel till olyckliga kvinnor? Faktum är att den äldsta dildon som hittats är över 30 000 år gammal, och i flera länder kunde man som kvinna under den Viktorianska eran få en dildo från din doktor.

Regelbundna orgasmer kan sänka blodtrycket och förbättra den allmänna hälsan, och en dildo med eller utan vibrator kan boosta den sexuella tillfredsställelsen riktigt ordentligt.

Att onanera ensam eller tillsammans med sin partner kan ge förhållandet en boost.  Att onanera tillsammans och prata om vilken typ av tillfredsställelse man önskar kan ha flera fördelar. Det uppmuntrar till en mer öppen kommunikation och acceptans inom förhållandet vilket i sin tur leder till ett bättre sexliv.

Är du singel finns det mängder av fördelar med att onanera. Din psykiska hälsa kan förbättras och självförtroendet kan stärkas. Att onanera är helt enkelt ett ultimat sätt att ta hand om dig och ge dig själv den “self-love” som du verkligen förtjänar. Det ger dig en chans att verkligen fokusera på vad du själva tycker om och vill ha, istället för att oroa dig över vad någon annan tycker och tänker.

Fokusera inte bara på att komma!

Försök inte stressa fram en orgasm. Att lägga press på dig själv att nå hela vägen fram är bara onödigt och det kan faktiskt förstöra hela njutningen. Tänk istället på att det finns mängder av fördelar i att ta hand om sig själv och ha det skönt, oavsett om man kommer eller inte.

Maximera njutningen med en dildo

För att ta hand om dig själv på bästa sätt rekommenderar vi att du utforskar det fantastiska utbudet av sexleksaker som finns. Hos den erotiska webbutiken Sinful finns ett stort utbud av sexleksaker där alla kan hitta sin egen favorit. Här finns bland annat dildos för alla smaker, upplevelser och plånböcker.

Sinful anser att alla kvinnor bör äga en dildo. Det är i trots allt en väldigt enkel sexleksak och nu för tiden finns det mängder av spännande och innovativa dildos att upptäcka. Utvecklingen har kommit en lång väg från de historiska penis-liknande stavarna i trä eller sten.

Nu finns allt från rosa och mjuka G-punkts dildos till vibrerande dubbelpenetrerare och eleganta blomsterfyllda stavar. På sinful.se kan du hitta den bästa dildon för just dig.

Beroende på vilket material du väljer kan du uppleva en mjuk och flexibel dildo som känns realistisk, eller en hårdare och tyngre dildo för en unik upplevelse. Du kan också få en dildo i silikon som känns mjuk, naturlig och flexibel. De mest populära kategorierna hos Sinful är realistiska dildos, strap-on dildo, stål, silikon och glas.

Du hittar hela utbudet av spännande dildos här.

Lycka till – och glöm inte glidmedel!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.