Nyfiken på sexleksaker? Prova ett starter kit

Vi har tidigare pratat om hälsofördelarna med att få orgasm, och hur sexleksaker kan hjälpa till att öka njutningen ännu mer. Men hur vet man vad man ska välja? Vi går igenom lite olika produkter att testa i sommar.

Nyfiken på sexleksaker? 5 förslag

Bulletvibrator

En effektiv liten bulletvibrator är perfekt för att väcka liv i era lustar. Flera olika vibrationsinställningar skämmer bort de yttre erogena zonerna och ger garanterat djupa orgasmer.

Penisring

Penisring är ett populärt sexhjälpmedel om man har problem med erektionen, men även om man bara vill ha en kraftigare erektion. Ringenträs på penis vid roten (eller både vid penis och pung), och avsikten är att skapa en blodstockning och på så sätt öka ståndet.

Analplugg

En analplugg (även kallad “but plug”) är en sexleksak som man kan använda tillsammans, men även ensam. Den finns i olika storlekar och stimulerar analöppningen, där det finns en mängd beröringskänsliga nervtrådar.

Dildovibrator

En dildovibrator är helt enkelt en vibrator i klassisk fallosdesign. Den ger känslan av ett samlag, kryddat med stimulerande vibrationer och går att använda utvändigt och invändigt, tillsammans eller ensam. Möjligheterna är oändliga.

Ögonbindel

När ni blivit lite varma i kläderna kan ögonbindel ge leken en extra sinnlig dimension. Genom att försvaga ett sinne förstärks nämligen de andra, något som många känner väldigt tydligt vid användning av ögonbindel under sexakten. För den som vill kan sen nästa steg bli att leka med manschetter och testa lätt bondage.

Nyfiken på allt?

Som tur var har Sinful.se ett Sex Toy Starter Kit med 6 olika produkter så du och din partner kan utforska varandra på nya och spännande sätt. Ingår gör även en gratis tub med vattenbaserat glidmedel, och en guide med konkret information om produkterna, för bästa möjliga introduktion.

Så för regniga dagar, eller varma dagar – testa något några nya sexleksaker i sommar!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras