7 hälsofördelar med regelbunden orgasm

Att orgasm är ett härligt tillstånd känner du säker till, men har du koll på de fysiska fördelarna? Regelbunden orgasm har nämligen visat sig vara hälsofrämjande på flera olika sätt, speciellt för kvinnor. Här listar vi 7 av dem.

Det har än så länge inte hittats några nackdelar med att få orgasm, men fördelar finns det gott om. Här hittar du några exempel.

7 hälsofördelar med regelbunden orgasm

1. Sänker ditt blodtryck och allmänna stressnivå

Prolaktin är en hormon som frigörs när vi närmar oss orgasm. Den ökar känslan av välbefinnande och har en lugnande effekt på kroppen. Efteråt känner man sig ofta avslappnad och lite trött, så det är en perfekt aktivitet innan läggdags.

2. Hjälper mot migrän och huvudvärk
Orgasm hjälper som sagt kroppen att slappna av, vilket bidrar till att värken från spända muskler ofta släpper. Att onanera kan alltså motverka både huvudvärk, migrän och smärtor även på andra ställen i kroppen.

3. Förbättrar din hy
Vid orgasm ökar blodflödet till huden vilket resulterar i mer lyster. Orgasm är alltså välgörande både för insidan och utsidan.

4. Skyddar mot vissa sjukdomar
Att få orgasm höjer kvinnors östrogennivå. Detta hjälper till att hålla de vaginala vävnaderna smidiga, samtidigt som risken för hjärt- och kärlsjukdomar minskar.

5. Ger dig starkare immunförsvar
Orgasm balanserar vårt immunsystem och gör det lättare för kroppen att reparera och upprätthålla kroppens vävnad. I förkylningstider kan regelbundna orgasmer alltså hjälpa till att hålla oss friskare.

6. Motverkar depression och nedstämdhet
Anti-depressiva läkemedel kan aldrig slå en riktigt bra orgasm. Då utlöses nämligen en riktig explosion i kroppen av både endorfiner (hjärnans naturliga opiater) och hormonet serotonin – som är den viktigaste ingrediensen i ’lyckopillret’ Prozac.

7. Bidrar till regelbunden menstruation

Regelbundna orgasmer är jättebra för din menscykel. Forskning visar att kvinnor som har sex och får orgasm minst en gång i veckan, samtidigt får en mer regelbunden menstruation.

Ny och effektiv produkt

Det är alltså bara att köra igång – och för en garanterad orgasm finns nu Womanizer på marknaden.

Womanizer är ett relativt nytt märke, men samtidigt väldigt nytänkande och har redan hunnit ta världen med storm. Den unika designen och de pirrande luftvågorna bidrar till en så intensiv stimulans att varje kvinna kan känna sig säker på att uppnå orgasm, varje gång.

Hos Sinful.se hittar du ett brett sortiment av både Womanizer och en massa andra hjälpmedel i olika färger och modeller. Här finns något för alla.
Så för att både må och se bättre ut – skaffa din egen Womanizer idag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.