Hörlurar för dig som kräver kvalitet på design och ljud

Hörlurar är något vi alla använder mer eller mindre. Under träningspasset, på promenaden, vid telefonsamtal, i jobbet, på stranden, på bussen eller bara när man inte vill störa någon annan i närheten. Vissa hörlurar är mer anpassade för träning men tyvärr är dessa modeller många gånger relativt klumpiga i sin design och kanske ingenting man vill ha på sig utanför själva träningen.

Sound by Sweden har hörlurar som passar både under och efter träningspasset. NERO-X är främst framtagen för träning. De är konstruerade för att klara svett och andra påfrestningar. De medföljande Sport Wings gör att lurarna sitter stabilt i örat.

NERO-X

NiTRO-X är modellen som är till för både träning och när du reser eller sitter i jobbsamtal. Den stilrena och minimalistiska designen gör att de funkar i de flesta sammanhang. Mikrofonen är störningsfri och har en inbyggd funktion som gör samtalsljudet högupplöst och avskärmat från störande omgivningsljud. Det gör att de funkar alldeles utmärkt vid telefonmöten eller andra viktiga samtal som kräver fokus.

Du kan förvänta dig en bra ljudkvalitet trots det lätta och nätta utseendet. Sound by Sweden har själva utvecklat högtalarelementet och anpassat det efter det kompakta formatet så att du som lyssnare ändå ska få uppleva ett ”stort ljud”. Ljudöverföringen sker trådlöst över AptX codec, vilket möjliggör trådlös högupplöst ljudstreaming i sann HD-kvalitet. Hörlurar behöver inte vara stora och klumpiga för att ha ett bra ljud helt enkelt.

NiTRO-X

Många använder hörlurar under större delen av dagen på jobbet, men de blir ofta obekväma att använda under en längre tid. Det som många NiTRO-X användare uppskattar är att de har Comfort Action Wings som kan sättas fast på hörlurarna. De gör att de sitter på plats i örat en hel dag utan att skava eller upplevas som obekväma. Batteritiden är hela 10 timmar så att du kan använda dem en hel arbetsdag om så skulle behövas. Kapacitet i förhållande till format är svårslaget.

 

Text: Sofia Strand, frilansskribent

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.