Låt din musikboostade träning vara i fokus – NERO-X sitter där de ska

Musik är en viktig boost för de allra flesta vid träningen, som kan ge dig precis den lilla extra pusch du behöver. Men upplever du det svårt att hitta bra hörlurar som passar och inte blir ett irritationsmoment? Här hittar du lösningen.

In-ear hörlurar är ett smidigt alternativ till stora kåpor som kan glappa på huvudet vid hopp och spring, men är sladden i vägen ibland? Sound by Swedens senaste in-ear hörlurar, NERO-X wireless, är både trådlösa vilket gör att du kan röra dig helt fritt. Du ansluter via Bluetooth och kan lyssna på din musik utan störningsmoment. Det medföljande tillbehöret, Sport Wings, monteras på hörlurssnäckorna och hjälper till att hålla dem på plats i öronen. Du kan fokusera helt på din träning, oavsett intensitet, utan att behöva tänka på hörlurarna. De sitter där de ska.

Tack vare ett kraftfullt litiumbatteri kan du springa i princip hur länge du vill utan att behöva tänka på laddningen. Det håller över 12 timmar och laddas fullt på mindre än två timmar. Batteriet är symmetriskt placerat mitt på sladden. Ett Activity Clip kan tryckas fast runt batterikapseln. Du klämmer fast den på tröjkragen vilket håller den på plats och du kan träna ostört. Här ser du hur du använder det.

Du kan koppla hörlurarna till tre olika enheter samtidigt och spara inställningarna mellan dem. Fördelen är att du slipper para om enheterna. Du kan ha din NERO-X uppkopplad till två mobiler samtidigt och svara genom headsetet oavsett vilken av mobilerna det ringer i.

Nero-X wireless

NERO-X wireless är gjord för de hårda påfrestningar som hörlurar utsätts för vid ett dagligt användande och är utvecklad för att passa både tränings- och musikentusiaster. För dig som är aktiv och tränar mycket så är dessa trådlösa hörlurar optimala då de är både svett- och stöttåliga. Att nordens största konsumentelektroniksmagasin, Ljud & Bild, har tilldelat NERO-X utmärkelsen ”Särskilt rekommenderad” gör inte saken sämre.

Mer information om NERO-X och de andra produkterna hittar du på Sound by Swedens hemsida.

 

Text: Sofia Strand, frilansskribent

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.